Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co jste dnes dělali?

• Toto téma obsahuje celkem 467 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 49. až 56. (celkem z 468)
  • Autor
    veruska
    Účastník

Dnes jsem byla nějaká moc aktivní. Ráno jsem odmrazovala ledničku. Trvalo to celý den, než ten led všechen povolil. Mezitím jsem všechny poličky vyndala a umyla.
    Také jsem řezala dříví na pile. To mě moc baví.
    Jo a ještě jsem sekala trávu. Máme takový čtverec před oknem na sever, tak tam je celý den stín a tráva tam neuschla.
    Vařeno jsem měla, tak jsem jen umyla nádobí.
    Málem bych zapomněla, ještě jsem krmila slepice, králíky a holuby.Ten můj chlap si ty holuby přinesl a já se o ně starám. To je hrůza.

babicka11
    Účastník

verusko – my si tu na holuby s Terezkou hrajeme asi dva roky :-), oni k nám někdy zalétají a já si tehdy vymyslela, že jí sem holub nosí Kinder vajíčko :-). Od té doby, když přijede, tak se koukne za okno, jestli jí tam náhodou vajíčko nepřinesl. Někdy tam je, někdy ne. V těch vedrech tam často nebylo, protože by hodně změklo, někdy se podařilo ho tam dát těsně před tím, než ho šla hledat….. tak takhle si my vymýšlíme…. . 🙂
    jinak jsem taky byla “akční”, hhi, vyprala, vyžehlila, vyluxovala binec po holkách, “obešla” barák a zalila všechny kytky doma, mám jich asi 30, hhi – no a vařila, jak jinak….

veruska
    Účastník

To k nám vždycky přijede Lucinka a už ví, kam dáváme Kinder vajíčko a ptá se. “Babičko, máš vajíčko? To čokoládový”. A já se jako kouknu a říkám,”tak se podíváme, jestli tam ještě nějaké zůstalo”. A někdy tam je a hold někdy ho zapomeneme koupit.
    Jinak ráno jsem luxovala auto a umyla u něho okénka a vařila. Chtěla jsem zase řezat dříví, ale nějak se zatáhlo a tak jsem se na to vykašlala. Ale neprší.

matylda
    Účastník

Já dnes byla navštívit našeho prvňáčka. Moc se mu ve škole líbí.

veruska
    Účastník

Od rána máme návštěvu,tak mimo vaření jsem nic neudělala. Teď pálíme oheň a opékáme buřty. Syn hraje na kytaru a zpíváme. Tak já tam zase jdu.

babicka11
    Účastník

Dopoledne holky odjely a odpoledne jsme měli také návštěvu :-). Tak byl dnes odpočinkový den.

veruska
    Účastník

Dnes jsem prala, sbírala ořechy, krmila havěť a pak jsem trhala jablka. Už jsou krásně zralá. Ta ranější. Vyloženě zimní odrůdu ještě nechám na stromě.

babicka11
    Účastník

Dneska jsem toho moc neporvala 😀 co taky furt dělat … mám akorát vypráno a ještě mi prádlo visí, zítra je taky den :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 49. až 56. (celkem z 468)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.