Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co jste dnes dělali?

• Toto téma obsahuje celkem 467 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 177. až 184. (celkem z 468)
  • Autor
    veruska
    Účastník

Počasí se povedlo a i když se mi moc nechtělo, tak jsem umyla 5 oken a vyprala záclony a závěsy. Ještě na mě čeká jedno okno. Ale to už je prkotina.

babicka11
    Účastník

Já jen vyprala a doplazila do pekárny, jinak nic moc. Na okna se chystá dcera, bude to mít dřív než já. Mezitím se záclony vyperou a tak mi je i pověsí. Taky se mi jedná o pět oken. Já si budu hrát s Terezkou vedle, tak bude mít na to klid.

veruska
    Účastník

Dnes jsem hrabala listí pod dvěma ořechy. Slepice mi při tom pomáhaly. Já to hrabala na hromadu a ony mi tu hromadu rozhrabávaly. Mršky.
    A také jsem tu měla na návštěvě kamarádku. Tak jsme si pěkně pokecaly.

babicka11
    Účastník

Listí z třešně ani z meruňky ještě skoro vůbec nepadá, jen broskev je úplně holá. Rajčata dozrávají, je teplo. Jinak jsem si dnes dopoledne uklidila skříňky v kuchyni, všechno nádobí ven a dávala jsem čistý papíry.

veruska
    Účastník

Ještě jsem hrabala ořechové listí.
    Také jsme byli na nákupu v Penny, ale nejdříve jsem zatopila, aby bylo teplíčko.

babicka11
    Účastník

Nákup mi přivezla dcera, stejně šla nakupovat, tak to vzala i mně. Přivezla Terezku po “o” a měla pak nějaké zařizování. Tak ji tu máme dnes dřív, než jindy. Tak jsem s ní kreslila nádraží, vlaky, koleje a tady dopravní značky 😀

veruska
    Účastník

Prala jsem a vařila. Také jsem dala králíkům, jako každý den. Jinak nic moc.

babicka11
    Účastník

Dnes jsme hlídali a krásně jsme si s Terezkou vyhráli. Pomáhala zametat listí a moc ji to bavilo, taky hledala v zemi žížaly a dávala rybičkám, to taky dělá moc ráda. A samozřejmě že byla s dědou na nádraží. To ji přímo fascinuje 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 177. až 184. (celkem z 468)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.