Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co jste dnes dělali?

• Toto téma obsahuje celkem 467 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 281. až 288. (celkem z 468)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Moc jsem toho nezvládla, po obědě se tu ukázala Nikolka, o hodinu později Terezka, holky už spí – no, je po půlnoci 😀 …. takže jsem pak už neudělala vůbec nic 😀

veruska
    Účastník

Udělala jsem každodenní práci. Odpoledne se tu stavila moje nejstarší sestra Jarmila s mužem a vnučkou Terezkou. Terezka dostala k vánocům plyšového chodícího a štěkacího pejska, tak nám ho přivezla ukázat.

babicka11
    Účastník

Dnes jsem si s Terezkou užila den, hrály jsme karty, malovaly, sledovaly na počítači železniční přejezdy s vlaky – to miluje a když se zadívám náhodou jinam, tak hned – babí, koukej se, ten to profrčel, ten má ale vagónů, pendolíno, hele auto a jede na červenou … 😀 a taky Mášu a medvěda, prasátko Pepa … 😀

babicka11
    Účastník

Je neděle, tak se nic nedělá 😀 , ležím a sleduji televizi ….

matylda
    Účastník

Za chvíli vyrážím na vlak, jedu k lékaři na kontrolní vyš. 🙂

Rojak
    Účastník

Byl jsem v práci, nebo v zaměstnání, ale popisovat vám co jsem dělal nebudu, beztak by vám to nic neřeklo.

veruska
    Účastník

Odpoledne tu byl lékař, který ošetřuje maminku. Musela jsem ho pozvat, protože mamku už bych do ordinace těžko dostávala a potřebovala jsem od něho radu s mamčiným problémem.

babicka11
    Účastník

Přišla se na mě podívat kamarádka, tak jsem se dozvěděla nějaké “drby”, jinak já jsem venku nebyla ani nepamatuju.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 281. až 288. (celkem z 468)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.