Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co jste dnes dělali?

• Toto téma obsahuje celkem 467 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 273. až 280. (celkem z 468)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Měli jsme odpoledne návštěvu, tak jsem dělala jen kafe 😀 , dlouho u nás nebyli, tak bylo o čem povídat 😀

veruska
    Účastník

Dopoledne jsme si sjeli do Třemošnice do Penny pro rohlíky na jednohubky, ale bohužel už žádné neměli. Ale to nevadí. Vzali jsme veku na chlebíčky. Ani tam moc lidí nebylo.
    Objednávala jsem si online, mimo jiné, dva laky na nehty, abych si udělala radost. Už se na ně těším.

babicka11
    Účastník

Byli tu obě rodinky popřát zdraví do nového roku, tak jen návštěvy dětí …. no, a přivezly spoustu hotového jídla, tak jsem nemusela dělat nic …, chlebíčky i jednohubky … ani to nesníme 😀

veruska
    Účastník

Lucinka byla včera vzhůru do půlnoci, podívala se venku na petardy a pak hned usnula. Ráno mi někdo ťuká na ruku a ona mě Lulu budila. Ještě že nezačala křičet “kykyryký” . To ráda dělá. Nasnídali jsme se, chvíli blbli /hlavně blbla s dědou/a pak jsem šla vařit. Po obědě jsme vzaly motorku, Lucinka nasedla a rozjela to na silnici u nás v ulici. Moc ji to bavilo a já se alespoň vyluftovala. Dědu jsme ven nedostaly.

babicka11
    Účastník

Mimo oběda jsem nedělala vůbec nic. Většinu dne jsem proležela :(.

veruska
    Účastník

Byla jsem mamince v lékárně pro léky. Celé odpoledne mě pořád volá a něco chce. Asi si musím dát panáka. Nebo dva, tři…

babicka11
    Účastník

Vyprala jsem dvě várky prádla a už to uschlo, zítra budu něco žehlit, naštěstí toho moc není. Nevydržím tak dlouho u toho stát a vsedě to neumím :D.

veruska
    Účastník

Opět jsem musela do lékárny. Vyprala jsem jednu várku a taky jsem zatápěla. Jinak ven raději nechodím.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 273. až 280. (celkem z 468)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.