Dnes byly bohaté sny asi tři různé dohromady – viděla jsem kolegyni jet na kole, zaparkovala kolo u silnice a šla nakoupit do Masny, vrátila se s plnou taškou, pak mě viděla a šla ke mně, šly jsme pak spolu k nám, parkem, kde byly na stromě samé malé hruštičky, na rohu stála třešeň, kdo šel okolo, tak si utrhl, už bylo po sezóně, bylo jich tam je pár, ale jakmile jsme si utrhly my, najednou jich tam bylo plno, krásné, červené, sladké, natrhaly jsme si plný sáček a pak jsme šly k nám, že si uvaříme knedlíky, no jo, ale muž byl doma a ten její spal na lavici, trochu se “upravili” – koukali na hokej. Pak jsem se viděla v práci, u kolegyně na stole půlmetrový stoh papírů a já to “třídila”, nacházela jsem samé nesrovnalosti – prostě mišmaš 🙂
Spolupracovník – novinka, přínos; Bicykl – tvé úsilí přináší úspěch; Silnice – dobré vyhlídky do vzdálené budoucnosti; Hruška – dobrá budoucnost a milá překvapení; Třešně – cit a láska; Knedlík – máš pohodový život; Manžel – podpora, pochopení; Muž – rozptýlení, dárek; Práce – všeho s mírou; Stoh – máš skromné nároky; Nepořádek – všeho co nepotřebuješ se zbav