Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Pokec o všem

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel veruska a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 309)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Počítač se mi seká, taky mi nejde se přihlásit na určité články…., šibenice – jede kolečko a nechce pokračovat … 🙁

babicka11
    Účastník

Muž zajel koupit nový stromek jabloně, 2 roky starou švestku vykopal, prostě uschla a to měla už přes 20 švestek a všechny spadly. Listy zhnědly a byla pryč. 🙁

babicka11
    Účastník

Tak co, jak se všichni máte? Už máte umytá okna, nakoupené dárky a taky vánoční papír na zabalení? Já na něj vloni málem zapomněla a tak jsem hodně věcí dávala do dárkových tašek, těch mám naštěstí dost.
    Už potřetí zkouším kód – nejde mi vzít …

bobalka
    Účastník

No ještě ne, ani okna, ani papír, no možná tu nějaký mám ještě z loňska, zatím mě všechno ještě čeká.

matylda
    Účastník

Okna nechávám na jaro, babičko, i bez toho Vánoce budou:-)

babicka11
    Účastník

To je pravda!! :-), stejně je zima, že jo? Kdo by větral, než se umyjí… máte recht!, já už to mám hotovýýý…..

polivkovamaruska
    Účastník

Pokud jde o zákaz kouření, je to paskvil. Nechápu proč se nemůže kouřit v barech a v nonstopech. Děti jdou do školy a lidi stojí na chodníku s cigaretou. To je teda ostuda parlamentu.

bobalka
    Účastník

S tím souhlasím, pokud jde někdo do hospody nebo baru, tak nevidím důvod ho omezovat. A stát na ulici s cigaretou je trapné. Já sice do hospod nechodím, ale u nás, když jde havíř na pivko po šichtě, tak si snad tu cigaretku zaslouží, když celou šichtu v dole kouřit nesmí. Oni by chtěli, abychom byli zalezlí doma a raději nekomunikovali, protože by nám mohlo dojít, kam až to Sobotka vlastně dotáhl.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 309)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.