Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 97)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Tak jsem na confirmailu odeslala žádost na vyplacení, tak uvidíme.
    Matyldo taky mi to začalo chodit a i po odkliknutí na jjejich stránkách mám nulu. Koukala jsem kdy jsem se registrovala a bylo to někdy v roce 2012, dlouho od nich nic nebylo a teď posílají a nepřičítají penízky. Asi to zruším.

babicka11
    Účastník

To jsem sama zvědavá, zda coinformail vyplatí peníze …., částky jsou dost vysoké, a musí mít hodně lidí …, třeba pošlou mail, že obdrželi žádost o vyplacení.

bobalka
    Účastník

Babicko11, to by bylo super, ale moc tomu nevěřím, bylo to takové divné, nikde jsem nenašla kolonku vyplatit, ani jak postupovat při žádosti o vyplacení, tak jsem jim poslala žádost přes kontaktní formulář. No uvidíme.

devilscat
    Účastník

babičko, tak nápodobně, hračky, knížky, kosmetiku……. jinak jsem taky už přes kontaktní formulář zažádala o výplatu, tak uvidíme, jestli se ozvou, že žádost přijali… a pak vyplatí 🙂

bobalka
    Účastník

Matyldo Máme mail začala připisovat, konečně, tak uvidíme.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Zkuste se zaregistrovat na Cenne nazory

babicka11
    Účastník

Taky mám nějaké klikačky, ale je to trať na dlouhou dobu … ani nevěřím, že by vyplatili…

bobalka
    Účastník

Cenné názory dělám a taky spoustu jiných výzkumů, něco se s tím vydělat dá. Emailovka mě zatím vyplatila jen jedna Rmail.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 97)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.