Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 33. až 40. (celkem z 55)
matylda-teprv teď jsem se tady dostala a přečetla jsem si to…..to mě mrzí, že úlovek hřibů byl neúspěšný-ale zasmála jsem se tý přesile…:))
mi dneska dělá radost, že od rána peču….vnučka měla svátek, tak dneska odpoledne budeme slavit…
Tak já mám rozhodně radost, že tu všichni tak hezky jsme pospolu. Sice jsem se nezapojila do diskuze, ale to jen proto že jsem tu tentokrát moc nebyla. Je dost práce kolem domu a před zimou se to musí všechno stihnout. Mezitím domácnost a práce – no však to určitě znáte 😀
Mám radost, že přijedou holky, tak když teplo vydrží, budou se cáchat v bazénu, voda je příjemná 25° a díky ohřívacímu panelu bude ještě teplejší 🙂 a zřejmě si ještě ugrilujeme “buřty”, tak to bude fajn…
Po týdnu horka mám radost, že jsem přežila a má se snad ochladit… neberte to vy, co máte teplo rádi špatně, ale v práci máme tak o 10stupňů víc než je venku( a u pece ještě víc) a docela fofr, tak se člověk koupe ve vlastním potu-nadávají i ti mladí co teplo můžou..