Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 209. až 216. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

jejda! to mám radost, upozornujeme má nový kabátek 🙂

babicka11
    Účastník

Je krásně, jako na jaře. Kvetou nám tu sněženky a krokusy, ale bojím se, že to nevydrží. Hlásí na víkend sníh všude. Třeba se to u nás vyhne :-).

babicka11
    Účastník

Z čeho mám radost? Že jsem se vůbec probudila a je mi relativně dobře. No, asi se ještě půjdu natáhnout, i když touto dobou jsem dřív vstávala do práce ….

lgku990
    Účastník

Dnes mám radost z toho, že je sobota, že nemusím do práce a že mi funguje “UPOZORNUJEME”.

babicka11
    Účastník

Hledala jsem včera jednu věc a nenašla, až dnes. Tak mám radost. Je to dárek pro Nikolku, který jsem koupila začátkem ledna. Ta paměť! 🙂

babicka11
    Účastník

Objednala jsem si nový konferenční stolek, dnes zásilka dorazila, tak mám radost. Jen se musí složit :-).
    (Jsem zvědavá, kdy se to tu objeví, je 9.40)

babicka11
    Účastník

Čas je stejný, ale realita jinde …
    Jinak dnes opět radost – přišla mi SMS, že mi zítra “přijde” nové křeslo k počítači – vždyť si ho zasloužím, trávím tu dost času :-).

veruska
    Účastník

Dnes nic, ale včera tu byla vnučka a pěkně nás komandovala, když jsme nerozuměli,co povídá. Nasmáli jsme se. Ona je naše sluníčko.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 209. až 216. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.