Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Sny a snář

• Toto téma obsahuje celkem 395 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 153. až 160. (celkem z 396)
  • Autor
    polivkovamaruska
    Účastník

Moji babičce se zdál sen o dvou nevěstách. Ta jedna měla prý dlouhý závoj a babička ho stále stříhala a on dorůstal.Do dvou měsíců zemřela její milovaná švagrová a hned nato její jediný syn, můj tatínek. Bylo mi 12 let.

babicka11
    Účastník

Snacha značí neobvyklé události a neustálé stříhání závoje je schovávání svých myšlenek na ně. Babička zřejmě v podvědomí něco tušila. Je to smutné.

bobalka
    Účastník

Já dneska ve snu sklízela krásný meruňky, měla jsem jich 18 beden naskládaných na vozíku po 6 a dohadovala se telefonem s manželem, že už se mi na ten vozík vejdou maximálně 2 bedny. Meruňky byly slaďoučké, krásné. Pak jsem sedla do traktoru a vezla ty meruňky domů a celou cestu jsem se ohlížela, jestli mi z toho vozíku nepadají. 😀

babicka11
    Účastník

tedy bobalko 🙂 …. na co Vy asi myslíte 😉

Číslo – dobrý obchod
    Bedna – tajemství
    Meruňka – zálety, sex
    Telefon – tvoje zvědavost bude uspokojena
    Traktor – složité a náročné období
    Vozík – jednej s chladnou hlavou

bobalka
    Účastník

Děkuji za výklad, zatím sedí jen ten taktor, ale třeba se to vyloupne. A na co myslím?? 😀 😀 Babicko11 jsem sice stará, ale nejsem mrtvá, tak co no už.:D 😀 😀

babicka11
    Účastník

hahaha – já jsem ještě starší … 🙂 a taky ještě žiju … o meruňkách se mi tedy ještě nezdálo – je to dobře? nebo špatně? 🙂 🙂 🙂

babicka11
    Účastník

Na dnešek nic zvláštního – prala jsem prádlo v pračce, ale bylo toho moc.
    Pračka – zlehčíš si život
    Prádlo – dosáhneš čeho sis umínil

babicka11
    Účastník

Zdálo se mi o dědovi a babi, kteří už nežijí, byla jsem u nich na návštěvě, na stole bábovka.
    Babička – rodinná událost
    Dědeček – někdo nad tebou drží ochranou ruku
    Stůl – domácí harmonie
    Bábovka – rodinná slavnost

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 153. až 160. (celkem z 396)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.