Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Sny a snář

• Toto téma obsahuje celkem 395 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 145. až 152. (celkem z 396)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Já jsem dneska ve svém snu umřela. Nejdříve jsem hlídala všechna vnoučata a Martinka se dusila nějakou zelenou kuličkou. Tak jsem jí zachránila, podle pokynů záchranky, držela jsem jí za nohy hlavou dolů a křičela na Janičku, ať jí pořádně bouchne do zad. Ona brečela a nechtěla. Pak přiběhl Petřík a kopnul jí do zad a kulička vyletěla a Martinka začala dýchat. Když bylo po všem, sesunula jsem se já. Sevřelo mě u sdrce a bylo to. Vím, že jsem ale viděla Janičku, jak otevírá dveře záchrance, a ti mě začali oživovat. Vím, že jsme s Martinkou byly obě v sanitě a já se s ní vduchu loučila a říkala jsem jí, ať je statečná, že jí miluju a vždycky budu s ní. Je to hrůza, zase se ozývají mé noční můry, probudila jsem se uplakaná a celý den mi není dobře.

babicka11
    Účastník

bobalko – nebojte se, vidět sebe zemřít znamená jen nejistou budoucnost, vlastně dlouhý život 🙂 a zelená barva je štěstí. Ještě hodně dokážete, ale kašlete na to, co bylo a chovejte se jen podle toho, jak to cítíte.
    Smrt – dlouhý život
    Zemřít – Sebe vidět – nejistá budoucnost
    Hlídat – Sledovat – dej si do pořádku vlastní záležitosti
    Vnučka – Vnuk – milé rozptýlení
    Dusit se – pevné pouto
    Zelená – růst, životní energie, štěstí, příchod dítěte
    Záchrana – dokážeš mnohem víc, než jen vyřešit své problémy
    Sanitka – máš pomoc na dosah
    Srdce – jednej podle svých pocitů
    Svírat – marně se snažíš udržet to o co už jsi přišel

babicka11
    Účastník

Viděla jsem muže, co měl na zádech dříví a nesl ho k nám přes pokoj do chodby. Přitom jsme měli ústřední topení….
    Muž – rozptýlení, dárek
    Záda – necítíš se dobře mezi lidmi
    Dříví – sláva a užitek
    Světnice – dobrá společnost
    Chodba – odhalíš tajemství

veruska
    Účastník

Mě se zdálo už asi po třetí, že jsem si prohlížela nové byty a zařízení. Ale stěhovat se nechci!

bobalka
    Účastník

Opět pitomej sen. Byla jsem v nějakém velikém baráku, kde bylo spoustu lidí, vypadali jako komedianti, ale byli veselý a dobrosrdeční, měli tam takovou velikou místnost, kam nikdo nesměl, ale já jsem tam vlezla a bylo tam plno starodávného nábytku. Někdo mi nadáva, co tam dělám a tak jsem rychle vyšla ven k ohni a povídala jsem si s nimi a přitom jsem se houpala na dětských kohoutech. Pak jsem hledala mobil a on ležel pod těmi kohouty rozbitý zapláclý v blátě. Fakt divnej sen.

babicka11
    Účastník

veruska – co děláte teď, dělejte dál ….
    Prohlídka – Kontrola – ničeho se neboj
    Byt – změna k lepšímu
    Zařízení – použij své osvědčené metody

babicka11
    Účastník

bobalka – celkem pozitivní zprávy 🙂
    Barák – hojnost, blahobyt
    Šašek – šťastný je ten, kdo připadá šťastný sobě, ne druhým
    Zákaz – ze svých zásad musíš slevit
    Světnice – dobrá společnost
    Starožitnost – budeš čerpat ze zkušeností jiných
    Nábytek – domácí pohoda
    Oheň – láska, očista, ale i nebezpečí
    Houpat se – neustále změny
    Kohout – pozitivní zprávy
    Mobil – uspokojíš svou zvědavost
    Bláto – varování
    Rozbít – jednej s lidmi opatrněji
    Rozlámat – krásné věci přicházejí samy od sebe

babicka11
    Účastník

Mě se teda zdál sen, dost odpudivej, šla jsem na WC a všude okolo samá hov.í.nka, pěkný fujtajbl … a muž říkal, že se mu zdálo, že se rozvedl a bydlel v garsonce – to se musím podívat, co to znamená…
    Fekálie – přínos, peníze
    Rozvod – úleva, usmíření
    Garsonka – radost nepřináší jen bohatství
    Tak to zase není tak špatné :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 145. až 152. (celkem z 396)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.