Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Sny a snář

• Toto téma obsahuje celkem 395 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 113. až 120. (celkem z 396)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Já se dneska hrabala v uhlí, nevím, co jsem hledala, ale byla jsem úplně celá černá, bylo to pro mě asi důležité, když jsem rukama přehrabovala.

babicka11
    Účastník

bobalko – je to dobrý :-), sice budou nějaké tajné překážky, ale budou přínosné a přinesou dostatek peněz 🙂

Hledat – neboj se překážek
    Uhlí – dostatek peněz
    Černá barva – tajemství nebo smutek
    Tělo – nelehká předsevzetí pro tebe budou přínosná

babicka11
    Účastník

Ve snu jsem jedla brambory s máslem a kolem mě létali holubi 🙂
    Brambory – těžší, ale příjemné období
    Máslo – dosáhneš úspěchu vlastní vůlí
    Jíst – po něčem toužíš, prahneš
    Holub – přináší rodinný soulad a štěstí

babicka11
    Účastník

Vím jen, že jsem strašně zmokla, byla jsem celá mokrá. Kéž by se mi sen vyplnil :-).
    Déšť – uzdravení, dobré znamení
    Liják – splnění tvých tužeb
    Mokrý být – zbytečné obavy

matylda
    Účastník

babičko, tak to jsem zvědavá, jak mi vyložíte tohle.
    Před pár dny jsem sháněla docela obyčejnou tradiční bílou leštěnku Diavu na dveře. Zjistila jsem, že už ji nevyrábějí, musela jsem si koupit něco jiného, samozřejmě dražšího. A dnes v noci se mi zdálo, že jsem šla do obchodu – a koupila si ji 🙂 Co na to snář? 🙂

babicka11
    Účastník

Podvědomí umí udělat své :-), asi Vám to dost leželo v hlavě 🙂 – myslím, že to není špatné !!!
    Nakupovat – zisky
    Drahota – máš na to, aby jsi dosáhl svého
    Nedostatek – zisk
    Výroba – zajímavé možnosti
    Obchod – nejdříve si rozmysli co vlastně chceš

matylda
    Účastník

babičko, tak nejvíc asi platí to poslední – nejdřív si rozmysli, co vlastně chceš 🙂

bobalka
    Účastník

Mě se na dnešek zdálo o psech, byli všude, vlčáci, byla jsem v nějakém vojenském prostoru a ti psi tam volně pobíhali. Pak se najednou všichni semkli do smečky a vyrazili všichni jedním směrem, když jsem se tam podívala byla tam krásná laň a začala před nimi utíkat. Nevyhrála, já se je snažila odvolat, ale byli jak z divokých vajec, vůbec neposlouchali. Tak jsem se chtěla za nimi rozeběhnout, ale zradily mě nohy. Probudila jsem se vylekaná a uplakaná.Hnusný sen.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 113. až 120. (celkem z 396)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.