Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Sny a snář

• Toto téma obsahuje celkem 395 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 396)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Mě se vlastně nikdy nic špatného nezdálo, co jsem si našla, tak zatím nevím, třeba se ještě splní :-).

bobalka
    Účastník

Já spím jak zabitá, teď úplně beze snů.

babicka11
    Účastník

Někdy je to lepší beze snů, to se člověk snad i lépe vyspí :-).

babicka11
    Účastník

Pamatuji si jen to, že jsem ležela na gauči a líbala jsem polštář – taková blbost, hhi
    Polštář – skvělé vyhlídky do budoucna
    Polibek – životní energie
    Gauč – co umíš to ti nikdo nevezme

babicka11
    Účastník

V pokoji děsný binec, oblečení rozházené ze skříně po posteli, po podlaze – to jsem ještě neviděla 🙂
    Binec – všeho co nepotřebuješ se zbav
    Světnice – dobrá společnost
    Postel – šťastné rodinné zázemí
    Dětské oblečení – rodinné štěstí
    Oděv – přizpůsob svůj vnější vzhled změnám, které probíhají ve tvém nitru
    Skříň – řiď se vlastním rozumem
    Podlaha – zklidnění, podpora

matylda
    Účastník

Babičko, a jak byste vysvětlila tohle? Před týdnem jsem z Prahy odjížděla na dovolenou. Scházely jsme se (tvrdé y tam patří, my holky) na jednom místě, a ještě si odskočily. Když jsme s vracely po schodech dolů, zvoní mi mobil. Vytáhla jsem ho z tašky a přejela prstem po displeji k přijetí hovoru. Čuměla jsem (pardon, ale opravdu čuměla) docela vyděšená, protože hovor byl přerušený, a na displeji jsem viděla, že byl od mého manžela. Manžel je 16 měsíců po smrti, jeho telefon byl uložený doma, nikdo z něho volat nemohl. Až po chvíli jsem si uvědomila, že čísla v řadě pod ním – přehled uskutečněných hovorů – neodpovídá skutečnosti, že jsem mluvila naposledy s jinými lidmi. Musela jsem vytáhnout baterku a mobil restartovat, pak se mi teprve zobrazilo, kdo mi volal ve skutečnosti. Původně zobrazený seznam čísel byl aspoň dva roky starý, sama ho ani nedohledám, je pouze uložený někde v paměti mobilu. Došlo prostě k nějaké poruše – ale v té chvíli mne zamrazilo.

babicka11
    Účastník

matyldo – to je těžké, to nebyl sen, ale skutečnost. V podvědomí se mohlo stát, jak na manžela často myslíte, že se Vám nakonec “ozval” tím, že volalo jeho číslo.
    Často čtu o tom, že lidé se třeba dívají na televizi a přitom vidí, jak kolem projde duch jejich babičky, nebo ho vidí třeba na zdi a to nespí. Pokud by se Vám o něm zdálo, že Vám třeba něco dal, není to špatná zpráva, a když se zdá o mrtvých, taky jsou jen dobré. V mnoha snářích se dočteme, že pokud nás mrtvý, který byl našim přítelem, otcem a nebo bratrem, když se zjeví ve snu, pak oznamuje pouze dobré věci. Výklad snu o zemřelých je složitou otázkou výkladu dle osobnosti jednotlivce.

mrtvý manžel – cokoli od něj přijímat – zisk a milá zpráva

babicka11
    Účastník

Pekla jsem v noci koláče se zavařeninou a vařila asi 10 l kafe :-).
    Mouka – užitek a prospěch
    Koláč – dobrá společnost, dobré vyhlídky
    Zavařenina – neschovávej svůj optimismus a temperament
    Káva – povzbuzení a nové zážitky

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 396)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.