Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Pokec o všem

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel veruska a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 309)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Prý se nebude moci kouřit ani na chodníku, v parku a na veřejných prostranstvích. Tak nevím, zbývá snad jen doma, nebo na zahradě. Jo, moderní je sice nekouřit, ale když si dá kuřák ke kafi nebo k pivu cigaretu, nevidím v tom nic hrozného, pokud mi to nefouká pod nos.

polivkovamaruska
    Účastník

Již jsem o kuřáckém zákoně psala, asi se to stratilo. Děti jdou do školy a před bary a nonstopy stojí lidé a kouří. To se zdá naší sněmovně v pořádku? Je to jejich ostuda, ne těch kuřáků.

bobalka
    Účastník

Třeba budou nás kuřáky střílet, začíná mi to pěkně vadit, vypaddá to jako šikana naopak.

babicka11
    Účastník

Zřejmě chtějí kuřáky odnaučit kouřit, ale stejně se jim to nedaří. A to ani v případě, že jsou cigarety stále dražší a dražší, na krabičkách primitivní obrázky, kde ani není pořádně vidět, co tam je a ty zákazy v barech – prý se to bude ještě přehodnocovat …

babicka11
    Účastník

Mám jít na prevenci na neurologii – a vůbec nevím, co mě tam čeká. Už jste tam někdo byl?

Rojak
    Účastník

To je jenom proto, aby zjistil jak jste ještě pohyblivá a jestli vás nic ve vašich letech nebolí, tak si vás chce dát na nástěnku jako příklad těm druhým.?

veruska
    Účastník

Kuřáci! Šetřete prachy a nekuřte! Já třeba taky přestanu…

babicka11
    Účastník

jjo, pohyblivá ještě jsem, ještě tam dojdu :-), ale ťukat do kolene si nenechám, mohl by přijít o oko … 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 309)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.