Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Pokec o všem

• Toto téma obsahuje celkem 308 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel veruska a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 73. až 80. (celkem z 309)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Babicko11, to nebolí, to je jen lehké ťuknutí, jinak Vám udělá celé neurologické vyšetření. To je, jak se dokážete ohnout, jestli mrkáte oběma očima, vypláznete jazyk, jestli ho plazíte rovně, a takové maličkosti. Nebolí to a doktor z těch vyšetření pozná, jestli se Vám něco špatného nechystá v hlavě. K tomu se vyptává, jestli netrpíte závratěmi, jestli se Vám někdy netočí hlava a tak. Byla jsem na něm vloni. Naštěstí dobré, jen mi dal tabletky, protože se mi často točila hlava. Pomohly.

babicka11
    Účastník

Dík za vysvětlení :-), ohnout se dokážu dotknout se země oběma dlaněmi a hlava se mi netočí, pak napíšu, jak jsem dopadla :-).

veruska
    Účastník

Tak na takové vyšetření chodím taky. Skáču na jedné noze a snažím se jít rovně. Poťukají mi kolínko a pošimrají na chodidle.

babicka11
    Účastník

Tak jsem to absolvovala …, no – nic mi nezjistili, měla jsem předpažit, jestli se mi netřesou ruce, pak se strefit prstem do nosu se zavřenýma očima, poťukával na rukou, na nohou a polechtal na chodidlech a řekl, abych přišla, kdybych něco pozorovala. Tak má dušička pokoj …, motorika v pořádku, oči v pořádku, až na to koleno :-(. Tak zas na chvíli pokoj.

bobalka
    Účastník

Tak to je dobře.

babicka11
    Účastník

Tady si někdo dřív stěžoval na akné, že se ho nemůže zbavit. Přišel mi zajímavý email – zkuste konjakovou houbu na mytí
    “Pravidelným používáním potlačíte a zlikvidujete akné, odstraníte ucpané černé póry a vyrovnáte pH pokožky celého těla. Houba se doporučuje i pro děti a lidi s kožními alergiemi. Nepřidávají se žádné přípravky a kůže je zregenerovaná přírodní cestou.”

matylda
    Účastník

Babičko, tak mne do kolínka zaťukat může. Horší je, když jede kladívkem po chodidle. To mi nožička cuká 🙂

babicka11
    Účastník

Na chodidle mě to pěkně lechtalo, až jsem se musela zasmát. Jinak jsem ráda, že aspoň ta hlava mi slouží, i když moje drahá polovička si myslí něco jiného :-). Sám si plete pondělí s úterkem, jedeme do Lidlu, místo do Billy, jde koupit chleba a 10! rohlíků a přinese jen 5, že jsem říkala 5, atd…..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 73. až 80. (celkem z 309)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.