Toto téma obsahuje celkem 90 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 91)
Tak to ještě, že ta jablka opravdu nemusím kupovat. Ani jsem nevěděla, že jsou tak drahá. Ale proč? Je jich všude habaděj. Tak by je mohli zlevnit. Ale to by je museli přestat dovážet s ciziny. Fuj!
Úroda ovoce je všude dobrá, všeho hodně, stromy obalené. Dokonce v TV bylo, že si mohou lidi sami natrhat co chtějí a kolik chtějí, zadarmo. Jen to musí nahlásit na úřadě, aby to nebyl soukromý strom.
Dřív jsem dělala hodně marmelády, dětem přesnídávky z jablek, hrušek, jahod …., dnes kupuji dětem ovocné kapsičky, jablka nemáme. Koupili jsme ale dva stromky jabloní, tak snad se příští rok už nějaká urodí.
Děkuji matyldo, jste hodná. Jen trochu z ruky a potom – není jablka kam dát, barák sice máme, ale sklep tu není…. moje babička, když nechala barák postavit, nějak na něj zapomněla. Byl tu dřív takový menší přídomek na brambory a ovoce, teď to mám uloženo na schodech na půdu, tam je chladno. Ale dík, zasmála jsem se – prý náklaďák :-).