Toto téma obsahuje celkem 96 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel devilscat a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 97)
Už mě pomalu, ale jistě přestávají bavit, tak třeba ermail jak jsem tam měla tak kolem 950kč tak mi začali chodit od nich ermaily v hodnotě 0,01kč, na můj dotaz ani neodpověděli, máte také takové zkušenosti?
Pár takových klikaček mám a pořád čekám, až dosáhnu na částku pro výplatu a pořád nic. Už mě to taky nebaví. Ale pořád si říkám, až od nich peníze dostanu, když už klikám takových let, že se pak na ně vybodnu.
A tak čekám, čekám, čekám a čekám a klikám……
Přesně tak, stalo se to mě i mým známým … chodí mi za 0,05 hal…., třeba se ke konci dostanu dřív, než zaklapu bačkorama….:-), říkám si, že o nic moc nejde – kliknu a je to…
Před dvěma dny mi přítel nabídl další novou klikačku, že prý je dobrá. Tak už zase klikám. No, jde to tam trochu rychleji, ale zase to není taková sláva. Uvidíme.
Pouze jednou jsem dosáhla na cílovou částku – v Pokorunce. Vybrala jsem si ji těsně před Vánoci a od 1.1. druhého roku cílovou částku zvedli o pětistovku:-)
Tak to máte matyldo opačnou zkušenost než já, mě ermal vyplatil, psala jsem to i na chceme víc, ale po korunce mi pořád zvyšují cílovou částku, chybí mi asi 24 Kč, tak čekám, že to zase zvýší.S emailovkama je potíž, že trvají dlouho, klikačky ty pravé jako třeba clixsence nebo neobux, ty vyplácejí pravidelně. Ono je jich více, napsala jsem ty nejznámější.