Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 185. až 192. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Já zas dnes vyprala všechny deky, povlečení, bílé prádlo, čeká mě velké žehlení ….

bobalka
    Účastník

Jsme prostě holky šikulky 😀 😀 ono se zdravotním postižením je každá taková práce velkým dobrodružstvím.

babicka11
    Účastník

Klidně bych si to dobrodružství odpustila :-(, jen se tu ploužím ….
    Mám jen radost, že jsem to zvládla, sice s jistým sebezapřením, ale jo …

bobalka
    Účastník

Máte přesně stejný pocit jako já. Taky se raduji, že jsem to ještě zvládla.

babicka11
    Účastník

Mohu říct bobalko, že ani dnes to není nejlepší…. holt následky včerejšího dne …

babicka11
    Účastník

Mám radost, snad konečně jsem se rozhodla pro koupi nové sedačky, ještě to musím zkonzultovat s manželem, snad se mu bude taky líbit. Pokud by ji přivezli do Ježíška, tak budu mít pěkný dárek :-).

Evik
    Účastník

Tak mě teď udělalo největší rados ze přišla hračka pro dceru k Vanocum a že nám prošlo auto technickou kontrolou bez větších zavad. To je super!!!!

bobalka
    Účastník

Já mám radost, že v lednici už není žádné těsto na cukroví, teď jen naplnit, ozdobit a uložit do krabic. No ještě 3 druhy nepečeného, ale to ještě počká. Nejhorší je vytvarovat, upéct a nespálit. Kupodivu nespálila jsem ani jediný. To mám radost, to mám radost. 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 185. až 192. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.