Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 121. až 128. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Měli jsme tu malou cácorku, koupila jsem jí LEGO, teď na nich ujíždí … :-), je pro 5-7 let, složila ho za chvíli, šikovná holka. Máme z ní radost.

babicka11
    Účastník

Dnes pohoda, dělat nebudu nic a budu v klidu. Prostě relax a věnování se sama sobě :-).

babicka11
    Účastník

Mám radost, že se mladí vrátili v pořádku od moře.

babicka11
    Účastník

Byli jsme nakoupit a mám vše, co jsem chtěla. Přestála jsem to bez úhony. A navíc, zavařila jsem lečo do sklenic, mám šest sklenic. Hodně to není, ale aspoň něco. 🙂

babicka11
    Účastník

Mám radost, že dcera volala z Řecka, že dobře doletěli a vše je OK. A Terezce se let prý moc líbil….

babicka11
    Účastník

Je mi dobře a konečně vylezlo sluníčko a přestalo pršet.

bobalka
    Účastník

Já měla radost předcházejících 10 dnů. Přijel syn z Anglie, a tak jsem si jeho návštěvu užívala. Před dvěmi dny jsem měla radost, že jsem sama zvládla cestu na Katowické letiště, když jsem ho odvážela. Jezdím autem docela často ( krátké vzdálenosti), ale z té dálky v Polsku jsem měla strach a ještě na otočku, no zvládla jsem to bez problémů a tak mi to udělalo radost velikou. Zase jsem moje hranice posunula o kousek dál.

babicka11
    Účastník

Já jezdím radši také jen na kratší vzdálenosti, hlavně po nákupech a k doktorovi, ale třeba i dál, jen do Prahy si už netroufám, velký provoz a lidi jezdí jako blázni i “u nás” na státovce. Bobalko, a Váš syn tam studuje, nebo žije? Tak daleko, to by se mi stýskalo hodně…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 121. až 128. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.