Toto téma obsahuje celkem 36 odpovědí. Do diskuze (6 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 37)
Mě nejvíc překavupe každý den ma 2 letá dcerka, ktera furt jenom povídá a já se nestačím divit kde na to vte sve hlavičce chodí. Máme o zábavu postaráno.
Já jsem hlídala vnučku a přišla moje sestra Marcela také s vnučkou, tak si prvně holky spolu hrály s kinetickým pískem. Trošku se přetahovaly o formičky, ale to se do léta určitě zlepší.
Slavili jsme dědovy narozeniny, měla přijet i Nikolka. Ráno v 10 hod. slíbila, že přijede popřát, ve 13 hod. ale měla horečku 39st. – prostě najednou …tak přijel syn sám … a Nikolka je nemocná :-(. Terezka dobírá antibiotika a už je celkem dobrá …, tak zas začala ta druhá ….
Začala mě zlobit televize, zkraje dlouho trvá než naskočí, pak se chvíli seká a slyším trhaně každé páté slovo. Ale zlobí jen ze začátku, pak už ne. Kdo ví, co tomu je? Jen nepište, že je to rozbitý :-). Asi už má nárok, je stará 6 let. Dnes dlouho nic nevydrží.
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 37)