Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Prší, prší jen se leje.

• Toto téma obsahuje celkem 939 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 289. až 296. (celkem z 940)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Dnes pod mrakem a studený vítr, k večeru se vyčasilo, tak jsem pověsila prádlo na balkóně. Koukala jsem, že ovečky už jsou opět na pastvě. Ráda na ně koukám.

babicka11
    Účastník

Dnes prší od rána, zataženo a teplota mírně klesá. Večer mají přijít mrazy a do rána náledí. Br.

bobalka
    Účastník

Tady dneska od rána prší, sluníčko jsme neviděli ani odrazem. Teď dokonce padá sníh s deštěm, to jsem zvědavá, co bude do rána.

bobalka
    Účastník

Tak z nočního sněžení bylo skoro 10 čísel sněhu, který opět zůstal celý den. K večeru ještě připadlo, celý den fučí hnusný ledový vítr. Prostě zima jak má být. Teď je -5. Ach jo a já se těšila na jaro.:(

babicka11
    Účastník

Tak nám taky trochu sněhu napadlo, v noci -2°, ráno a odpoledne 0°, taje to, ale břečka zůstává. Večer opět sníh poletoval, co bude ráno – uvidíme.

bobalka
    Účastník

Celý den obrovský vítr a poletuje sníh, přes den -3, teď -6. Konečně se vítr utišil, a neskučí nám tu meluzína, bylo to deprimující.

babicka11
    Účastník

U nás byl klid, žádný vítr, žádný sníh, teplota teď ráno -7,5° a svítí sluníčko. Včera ve zprávách jsem viděla tu spoušť na Moravě, co dokáže vítr … taky tu bývá vichr, ale spíš v létě.

babicka11
    Účastník

Je to bezvadný, už jsou 2° tepla …. tedy asi jen u nás, chudáci lidi na Moravě :-(. Asi počasí na nic u bobalky, u rojaka …a kde ještě?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 289. až 296. (celkem z 940)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.