Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Prší, prší jen se leje.

• Toto téma obsahuje celkem 939 odpovědí. Do diskuze (11 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 137. až 144. (celkem z 940)
  • Autor
    bobalka
    Účastník

Tak jsem to zvládla i rentgen i plicní. Doktorka mě nepotěšila a čeká mě dalších 5 vyšetření, ale to až do dubna, tak mám čas. Sníh zůstal a teď k večeru to pěkně namrzlo a přitom celý den svítilo krásně sluníčko, jen sílu nemělo.

babicka11
    Účastník

U nás ráno -1°, odpoledne 2°, sluníčko se občas ukázalo, hlavně, že sníh není. Za týden musím taky k doktorovi. 🙁

bobalka
    Účastník

Sníh je pořád, a pěkně mrzne, manžel na zahradě má 15 čísel sněhu, tady ve městě sice je, ale takový trošku namrzlý.

babicka11
    Účastník

Dnes tu dopoledne poletoval sníh – poprvé, držel se jen chvíli na střechách. Odpoledne nic moc počasí, ale nevadilo to.

babicka11
    Účastník

Dnes je 1° nad nulou a zataženo, slunce je bůh ví kde ….

bobalka
    Účastník

Tady po sluníčku taky ani vidu ani slechu, za barákem na kopci děti sáňkují, je tak -2, sníh drží.

matylda
    Účastník

Před chvílí zase začalo sněžit. Před nedávnem, jak padal ten mokrý sníh, mi nachlazení nedovolil, vystrčit nos z domu, a sníh mi vylomil stříšku nade dveřmi. Mám i zapřenou teď jen prknem 🙁

Rojak
    Účastník

Nesněží, nefouká jen začíná mrznout -6°

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 137. až 144. (celkem z 940)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.