Grilování

Zvolené téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (12 hlasů) se naposledy zapojil uživatel  babicka11 a poslední změna proběhla před 2 měsíců, 1 týden.

Prohlížíte 8 příspěvků - 17 z 24 (z 68 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #11018

    veruska
    Účastník

    Když jsme 4.4. dělali oheň, tak jsme si naházeli do žhavého popela brambory. To byla bašta!
    A jak jsme byli špinavý!

    #11028

    devilscat
    Účastník

    u nás se nejvíc griluje krkovička, steaky nebo i makrely, na co je zrovna chuť 🙂

    #11481

    babicka11
    Účastník

    Naposledy jsme grilovali dva dny naložené maso a vždycky máme i špekáčky. Ty poslední byly pikantní, Nikolce i mě hodně chutnaly a skoro nepálily, jen děda si stěžoval, že ho to pálí. Má nějaký divný chutě poslední dobou. Prostě “ty bramboráky byly moc bramborový, a kyselo moc kyselý” a já přidám: ta vanilková zmrzlina není vanilková, je kávová !!, ten segedin je málo sladký, ta polívka není slaná – i když byla spíš přesolená…, atd.

    #11508

    babicka11
    Účastník

    Dnes jsem koupila nové maso na gril a pravé špekáčky…., mám i papriky, cuketu a lilek …, bude hezky, tak se bude grilovat :-).

    #11562

    babicka11
    Účastník

    Měla jsem připraveno na oheň, ale nikdo nechtěl, že nemají v tom vedru hlad ani chuť … radši byli ponořeni furt do vody 🙂

    #11850

    babicka11
    Účastník

    Grilujeme teď poměrně často, maso nakládám průběžně, když dojde – naložím další. Vepřové i kuřecí, taky Hermelín přímo na gril je výborná věc … 🙂

    #11880

    bobalka
    Účastník

    Taky na zahradě grilujeme, máme postavené ohniště s rošty. Grilujeme, co se dá hlavně maso, protože grilovaná zelenina u nás nejede. Mě ale stejně nejvíc chutná opečený párek jen tak na klacku. Taky děláme alobaly, ty všichni milují a opečená slaninka na ohni jim taky jede.

    #11884

    babicka11
    Účastník

    Syn má nejraději ty tenké bílé grilovací klobásky …, my klasiku – krkovičku :-).

Prohlížíte 8 příspěvků - 17 z 24 (z 68 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.