Grilování

Zvolené téma obsahuje celkem 67 odpovědí. Do diskuze (12 hlasů) se naposledy zapojil uživatel  babicka11 a poslední změna proběhla před 2 měsíců, 1 týden.

Prohlížíte 8 příspěvků - 1 z 8 (z 68 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #9942

    babicka11
    Účastník

    Jak na grilování masa, ryb, zeleniny ….

    #9957

    Anonym

    Už se těším jak budeme venku grilovat, už sítím tu vůni grilovaného masa a zeleniny, mňam 🙂

    #9966

    babicka11
    Účastník

    Grilovaný Hermelín – také děláte?
    Hermelín potřeme prolisovaným česnekem, posypeme špetkou pepře, sladkou paprikou, chilli a provensálským kořením. Zabalíme do alobalu a grilujeme asi 15 minut. Výborné je podávat s čerstvým bílým pečivem.
    Také už se chystáme, možná to bude už dnes, má být teplo – že bychom zasedli venku?? 🙂

    #9976

    veruska
    Účastník

    Koupila jsem buřty, zítra si je opečeme na ohni. Dnes to bohužel nevyšlo.
    Často si děláme maso s kořením a bylinkami v alobalu. Jen to položíme na kameny kolem ohně a ono se to krásně udělá. už se na to těším.

    #9996

    babicka11
    Účastník

    Dnes bylo hezky, i když ne těch 17°C, co slibovali, ale 11°C. Foukalo jen mírně, sluníčko svítilo, tak jsme ugrilovali 10 špekáčků pro pět lidí – počítám i Terezku, protože tohle “masíčko” si docela oblíbila. Nikolka byla s rodiči opět v ZOO, tak přijedou až zítra.

    #10002

    Anonym

    Grilovaný hermelím děláme také, koření dávám jaké mě napadne a šup s tím do alobalu, jako přílohu grilovaný banán, je to velká pochoutka, ale dost sytá.

    #10018

    babicka11
    Účastník

    Grilování je fajn, ale taky někdy uděláme ohýnek, buřty mi připadají nějak voňavější a co víc, pak hodíme do popelu brambory a nedočkavě čekáme, až budou hotové. 🙂

    #10054

    bobalka
    Účastník

    Na zahradě grilujeme v létě často, u nás výtězí alobaly, to je připravené naložené maso, slanina brambory, cibulka, vše naskládat zabalit a dát přímo na rošt. Je to mňamka.

Prohlížíte 8 příspěvků - 1 z 8 (z 68 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.