Každý zde vidí co hledá






Rubriky

Nové komentáře

Evik
Batáty zbožňuje můj syn. Pro dědi jsou batáta super surovina....
irinkamil
Konopí a látky z něj získávané byly po mnoho let...
babicka11
Pexesem jsme všichni zásobeni, přes Mášu a medvěda, prasátka Pepu...
matylda
Jednou na Vánoce jsem dostala Pexeso z fotky dcery a...

Zajímavé odkazy

Rybářská dovolená
Tip na dovolenou
Magazín o zdraví
Ubytování na zámku
Pobyty pro dva
Dovolená pro rybáře
Gabl.cz
Svatba na zámku
Plastové přepravky
EUautodily.cz

Štítky

Nové články

Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Grilování

Zvolené téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (12 hlasů) se naposledy zapojil uživatel  babicka11 a poslední změna proběhla před 1 měsíc.

Prohlížíte 8 příspěvků - 1 z 8 (z 69 celkově)
  • Autor
    Příspěvky
  • #9942

    babicka11
    Účastník

    Jak na grilování masa, ryb, zeleniny ….

    #9957

    Anonym

    Už se těším jak budeme venku grilovat, už sítím tu vůni grilovaného masa a zeleniny, mňam 🙂

    #9966

    babicka11
    Účastník

    Grilovaný Hermelín – také děláte?
    Hermelín potřeme prolisovaným česnekem, posypeme špetkou pepře, sladkou paprikou, chilli a provensálským kořením. Zabalíme do alobalu a grilujeme asi 15 minut. Výborné je podávat s čerstvým bílým pečivem.
    Také už se chystáme, možná to bude už dnes, má být teplo – že bychom zasedli venku?? 🙂

    #9976

    veruska
    Účastník

    Koupila jsem buřty, zítra si je opečeme na ohni. Dnes to bohužel nevyšlo.
    Často si děláme maso s kořením a bylinkami v alobalu. Jen to položíme na kameny kolem ohně a ono se to krásně udělá. už se na to těším.

    #9996

    babicka11
    Účastník

    Dnes bylo hezky, i když ne těch 17°C, co slibovali, ale 11°C. Foukalo jen mírně, sluníčko svítilo, tak jsme ugrilovali 10 špekáčků pro pět lidí – počítám i Terezku, protože tohle “masíčko” si docela oblíbila. Nikolka byla s rodiči opět v ZOO, tak přijedou až zítra.

    #10002

    Anonym

    Grilovaný hermelím děláme také, koření dávám jaké mě napadne a šup s tím do alobalu, jako přílohu grilovaný banán, je to velká pochoutka, ale dost sytá.

    #10018

    babicka11
    Účastník

    Grilování je fajn, ale taky někdy uděláme ohýnek, buřty mi připadají nějak voňavější a co víc, pak hodíme do popelu brambory a nedočkavě čekáme, až budou hotové. 🙂

    #10054

    bobalka
    Účastník

    Na zahradě grilujeme v létě často, u nás výtězí alobaly, to je připravené naložené maso, slanina brambory, cibulka, vše naskládat zabalit a dát přímo na rošt. Je to mňamka.

Prohlížíte 8 příspěvků - 1 z 8 (z 69 celkově)

Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.