Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 9. až 16. (celkem z 69)
grilujeme kuřata, živáňskou, krkovičku, prostě co se dá. všechno přímo na dřevěném uhlí, žádný alobal – to pak nemá tu chuť, to bych rovnou mohl strčit do trouby
papadopulos – živáňskou děláte z vepřového masa? Dělá se hlavně ze skopového, já raději z kuřecího, je to dřív hotové :-). Dávám i předvařenou bramboru. Napichuji na špejle.
pro dvě osoby:
cca 300 g masa,
4 – 5 menších nebo 2 velké brambory,
1 paprikový lusk,
1 větší cibule,
2 rajčata,
1 klobása (o váze 150 g),
30 – 40 g slaniny,
sůl, pepř, kmín