Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Grilování

  • Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 9. až 16. (celkem z 69)
  • Autor
    Příspěvky
  • #10381
    papadopulos
    Účastník

    grilujeme kuřata, živáňskou, krkovičku, prostě co se dá. všechno přímo na dřevěném uhlí, žádný alobal – to pak nemá tu chuť, to bych rovnou mohl strčit do trouby

    #10383
    babicka11
    Účastník

    papadopulos – živáňskou děláte z vepřového masa? Dělá se hlavně ze skopového, já raději z kuřecího, je to dřív hotové :-). Dávám i předvařenou bramboru. Napichuji na špejle.
    pro dvě osoby:
    cca 300 g masa,
    4 – 5 menších nebo 2 velké brambory,
    1 paprikový lusk,
    1 větší cibule,
    2 rajčata,
    1 klobása (o váze 150 g),
    30 – 40 g slaniny,
    sůl, pepř, kmín

    #10501
    papadopulos
    Účastník

    Na živáňskou používám vepřovou krkovičku a dávám i kuřecí

    #10504
    pskrob
    Účastník

    My grilujeme nejčastěji krkovičku, kuřecí křídla a stehýnka, taky přímo na dřevěném uhlí

    #10522
    babicka11
    Účastník

    Naložená krkovička je moc dobrá, ale trochu déle trvá, kdo se nemůže dočkat, má možnost si dát i párečky nebo buřtíky.

    #10998
    vita1980
    Účastník

    griluju rád, ale nepohrdnu ani masovým špekáčkem na ohýnku

    #11006
    Rojak
    Účastník

    Grilovačka to je to pravé co patří k letní víkendové pohodě. Mňam.

    #11016
    Barny
    Účastník

    Bývám zvaná na grilovačku já sama gril nemám,ale bráška dělá specialitky.Chutná mi grilovaná zelenina a samozřejmě masíčko.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 9. až 16. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.