Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Grilování

  • Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 69)
  • Autor
    Příspěvky
  • #9942
    babicka11
    Účastník

    Jak na grilování masa, ryb, zeleniny ….

    #9957
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

    Už se těším jak budeme venku grilovat, už sítím tu vůni grilovaného masa a zeleniny, mňam 🙂

    #9966
    babicka11
    Účastník

    Grilovaný Hermelín – také děláte?
    Hermelín potřeme prolisovaným česnekem, posypeme špetkou pepře, sladkou paprikou, chilli a provensálským kořením. Zabalíme do alobalu a grilujeme asi 15 minut. Výborné je podávat s čerstvým bílým pečivem.
    Také už se chystáme, možná to bude už dnes, má být teplo – že bychom zasedli venku?? 🙂

    #9976
    veruska
    Účastník

    Koupila jsem buřty, zítra si je opečeme na ohni. Dnes to bohužel nevyšlo.
    Často si děláme maso s kořením a bylinkami v alobalu. Jen to položíme na kameny kolem ohně a ono se to krásně udělá. už se na to těším.

    #9996
    babicka11
    Účastník

    Dnes bylo hezky, i když ne těch 17°C, co slibovali, ale 11°C. Foukalo jen mírně, sluníčko svítilo, tak jsme ugrilovali 10 špekáčků pro pět lidí – počítám i Terezku, protože tohle “masíčko” si docela oblíbila. Nikolka byla s rodiči opět v ZOO, tak přijedou až zítra.

    #10002
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

    Grilovaný hermelím děláme také, koření dávám jaké mě napadne a šup s tím do alobalu, jako přílohu grilovaný banán, je to velká pochoutka, ale dost sytá.

    #10018
    babicka11
    Účastník

    Grilování je fajn, ale taky někdy uděláme ohýnek, buřty mi připadají nějak voňavější a co víc, pak hodíme do popelu brambory a nedočkavě čekáme, až budou hotové. 🙂

    #10054
    bobalka
    Účastník

    Na zahradě grilujeme v létě často, u nás výtězí alobaly, to je připravené naložené maso, slanina brambory, cibulka, vše naskládat zabalit a dát přímo na rošt. Je to mňamka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 69)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.