Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vás dneska bolí?

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 395)
  • Autor
    veruska
    Účastník

Pořád kašlu a smrkám. Nějak se toho nemůžu zbavit. A krční páteř pořád bolí. Chtělo by to někam za sluníčkem.

babicka11
    Účastník

verusko – tak jak je? už je to lepší? mě zas “bolí zub” – který tam už asi dva roky není … divné, co?

lgku990
    Účastník

Tak jsem měl v pondělí takové štěstí, že jsem si v práci narazil kostrč při pádu na železných schodech, bolí to jako čert, černé jelito, sedět pořádně nemůžu, vstávat taky bolí, prostě život, jako fík, nějak to musím vydržet, dokud to nepřestane bolet.

babicka11
    Účastník

au au, takhle spadla kolegyně na schodech, které byly “orámovány” železným pruhem. Narazila si to, co Vy a ještě pod kolenem, doktorka ji nechala deset dní doma, a ani potom ještě dlouho to cítila…

veruska
    Účastník

V noci se budím zpocená a už je to protivné. Asi doznívá ta chřipka, kterou jsem měla. Ale to už je 14 dnů.

babicka11
    Účastník

Mě celý den bolí nohy – tak nějak celkově :-(.

veruska
    Účastník

Od rána po mě nic není. Bylo tak hezky a já celý den chodila jak mátoha.

babicka11
    Účastník

A já chytla rýmu, br …., začíná mě bolet v krku…, tak “čajuju,meduju,citronuju” :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 395)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.