Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 25. až 32. (celkem z 395)
bobalko, málo pijete … aspoň tři litry vody, dva v těch vedrech je málo, brzy se vypotí …a vezměte si Valetol, já taky vždycky čekám, až to přejde a pak si ho stejně vezmu, protože to nepřešlo :-(.
Já jsem od rána jak praštěná. Bolí mě trochu břicho.
Ale mám jet za hodinu na mamograf, tak to mám určitě z toho. Sousedce něco našli, tak se docela bojím.
Pes mi tady leží u nohou a pšouknul si. To je puch… Když on je všude, kde jsem já.
Já byla dnes nakupovat a přijela jsem pěkně zpocená a bolí mě hlava. Už jsem si vzala prášek. Minule jsem čekala, až mě to přejde, a nepřešlo …., a stejně jsem si pak musela vzít. Teď už nečekám a beru hned.
Od rána jsem vcelku v pohodě, ale včera mě chytla dvakrát migréna, tak jsem se nabaštila Brufenu, ten jediný mi pomůže. Když si lupnu červenou pilulku, tak do půl hodiny je po migréně. _Někdy/jako včera/ se ale dostaví znovu.
Na migrénu naštěstí netrpím, na bolest hlavy taky výjimečně. Spíš mě bolí nohy nebo záda. Dneska jsem se dlouho nemohla po ránu rozejít …, aha, rychlá změna počasí se ukázala v plné parádě :-(.