Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 305. až 312. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Já mám radost, že máme venku sprchu a že tam mohu být jak chci dlouho a často. Do bazénu se mi leze blbě a ven ještě hůř. Stále to naštěstí ještě zvládám, mám tam pro jistotu ještě jedny menší schůdky :-).

veruska
    Účastník

Byla u nás vnučka. Ráno jsem jí naplnila bazének a odpoledne byla krásně voda ohřátá. Byla to radost se dívat, jak se Lucinka v té vodě vyblbne.

babicka11
    Účastník

Terezka volala od moře, byly trochu větší vlny a to jí moc líbilo. Nikolka se zase u nás rochnila v bazénu. Každá se koupala někde jinde a já mám radost, že si to obě užily.

babicka11
    Účastník

Mám radost, po půlnoci se Terezka vrací od moře.

babicka11
    Účastník

Velká radost, Terezka tu byla celý den a nepřestává udivovat svými nápady, je to živel 🙂 a my se rozhodně nenudíme….

babicka11
    Účastník

Mám radost a děkuji adminovi – puzzle pro dospělé už mi opět funguje 🙂 a mohla jsem si zahrát ….

veruska
    Účastník

Vnučka mi odpoledne zpívala. To se pokaždé nestane, protože na to musí mít náladu.

Rojak
    Účastník

Dnes mi nic moc dobrou náladu neudělalo , protože jsem byl na pohřbu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 305. až 312. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.