Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 177. až 184. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Mám radost, dnes jsem získala zas pár bodíků na ovečku z Lidlu. Hezké jsou všechny.

babicka11
    Účastník

Dnes to tu bylo fajn, ráno jsem udělala králíka na smetaně, taky vývar z králíka a kachny, odpoledne přijela Terezka, že tu bude spinkat, no a nakonec, protože dcera má v neděli narozeniny, a dort nechtěla, tak jsme udělaly s Terezkou jen nepečený s piškoty, šlehačkou, mascarpone – vlastně tiramisu. Terezce se to moc líbilo, dokonce šlehala i šlehačem, skládala piškoty…. vlastně to dělala sama a já jen pomáhala … :-).

babicka11
    Účastník

Dnes tu bylo opravdu veselo, dcera tu oslavila svoje narozeniny, všechno přivezla, chlebíčky, jednohubky, dva druhy šneků z listového těsta, chipsy, oříšky, pití …. a Terezka přinesla dortíka, co jsem jí včera pomáhala udělat. Taky to furt zdůrazňovala – to jsem dělala pro tebe, mami …. 🙂

babicka11
    Účastník

Přečetla jsem si, co jsem napsala 24.11. – sbírala jsem bodíky na ovečku – ne na opičku, hhi ….. takhle to vypadá, že jsem měla “opičku” sama 🙂 holt zvíře jako zvíře …

Rojak
    Účastník

Dnes mi udělalo radost, že je neděle a mám jeden volný den, než zase začne pracovní proces.

babicka11
    Účastník

Já mám radost každý den, protože do práce už nemusím – jo, vlastně sem, ale to za práci nepovažuji…. ale za zábavu :-).

babicka11
    Účastník

Mám radost, přišla mi SMS, že si mohu vyzvednout balíček v zásilkovně…. už snad poslední :-)….

bobalka
    Účastník

Já mám radost, že jsem konečně zvládla ty okna, někdy člověk překoná sám sebe i když při věšení záclon se mi ruce i nohy už klepaly únavou, naštěstí jsem nesletěla a vše jsem zvládla, jen jsem utahaná jak kotě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 177. až 184. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.