Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 169. až 176. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Mám radost, muž se rozhoupal a asi vyrazíme do Mountfieldu pro el. nůžky na trávu.

bobalka
    Účastník

Dneska mám vůbec pěkný den, před 35 lety jsem se vdávala a tak s manželem slavíme korálovou svatbu. Udělal mi radost, na country rádiu mi nechal zahrát písničku, pak jsme si udělaly dobrý oběd, dostala jsem krásnou heboučkou deku, aby mi nebylo u počítače zima a společně jsme zavzpomínali na kdysi. 😀 😀 Bylo to milé.

babicka11
    Účastník

bobalko – gratuluji k výročí, my budeme spolu na Mikuláše už 43 let :-), uteklo to jako voda …..

babicka11
    Účastník

Dnes mi přišel balíček – vyhrála jsem parfém od Sisley Izia :-).

bobalka
    Účastník

Babicko11 děkuji za gratulaci a já gratuluji k výhře, Dnes mi udělalo radost, že mi konečně najel internet O2 měli nějaký výpadek a já od odpoledne chodila jak bludná ovce a nevěděla co dělat, tak jsem si udělala lázeň, pustila si pěknou hudbu a s knížkou jsem relaxovala ve vaně. Teď internet najel právě včas, abych to stihla sem.

babicka11
    Účastník

Dnes jsem byla v Lidlu a nechala tam nákup za 5 bodíků na opičku :-). Také sbíráte bodíky?
    Jinak jsou tu holky a tak jsme si je zas užily…, zítra budeme pokračovat.

babicka11
    Účastník

Tak konečně to tu zas vypadá jako u lidí :-), holky odjely a já se vrhla na haldu nádobí, jakoby nás tu bylo deset. Pořád říkám, že se má uklízet po návštěvě a ne před návštěvou, hhi.

veruska
    Účastník

Byla tady naše Lucinka. Úplně mě vyšťavila, ale bylo plno srandy. Také jsme cvičily, dělaly kocoura a žábu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 169. až 176. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.