Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 153. až 160. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Každý den mám z něčeho radost, jsou to sice “prkotiny”, ale potěší :-).

babicka11
    Účastník

Volala mi Terezka a říkala – babičko, mohu zítra za tebou a za dědou přijet? A přivezu autobusy a budeme spolu parkovat, jo? A můžu u tebe spinkat? – no jo, bude pátek a zvykla si být u nás do soboty.

devilscat
    Účastník

dneska mi udělalo radost, že mi sestra koupila moje oblíbené mandarinky… mňam, to jsem si pochutnala… 🙂

bobalka
    Účastník

Já dneska měla radost, že vnučka přinesla jedničku z matiky ze čtvrtletní práce, z učiva, které jsme se učily spolu.Je v šesté třídě, a tak jednička fakt potěší.

veruska
    Účastník

Já mám radost, že jsem konečně shrabala listí pod ořechem.

babicka11
    Účastník

Mám velkou radost z holek, ta větší se chlubí, že už umí počítat do pěti, ta menší se nechce nechat zahanbit, tak to umí už taky.

babicka11
    Účastník

Mám radost, přišel balík s hračkami :-).

babicka11
    Účastník

Mě udělalo radost to, že muž vstával taky brzo a já se už od rána “mohla rozmáchnout” – pouštět vodu a dělat “hluk” haha, jinak jsem tu jako myška, protože ho hned všechno vzbudí. Takže dnes už mám připraveno na oběd a znovu vyluxováno (po včerejším dnu, kdy tu holky řádily a drobily :-)).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 153. až 160. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.