Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 145. až 152. (celkem z 455)
  • Autor
    matylda
    Účastník

že mne nebolí zub 🙂

Rojak
    Účastník

Na tomto dnešním dni není nic co by mohlo udělat radost. Prší, prší a prší. Asi zalezu pod peřinu, to mě udělá radost.

veruska
    Účastník

Měla jsem dnes radost asi pět minut, když vykouklo sluníčko. A pak už do večera ani nemrklo.

babicka11
    Účastník

Přijela Terezka a to je radost ji vidět – řekla mi novou básničku o dvou slokách a já si ji už nepamatuji … hhi

babicka11
    Účastník

Mám radost z nových her :-).

babicka11
    Účastník

Měla jsem radost z holek, včera odpoledne přijely a dnes navečer odjely. Oslavili jsme dcery svátek i Terezky, protože příští týden jede taťka na služební cestu … dárečky udělaly radost, opět asi čtyři letadélka, lego-duplo aj. – hned s Nikolkou stavěly všechno možné :-).

babicka11
    Účastník

Tak zase hlídáme, Terezka chytla rýmu, má jí “plné oči”, tak ji dnes opět rodiče přivezli… do školky jít nemůže a tak je tady. Jsme rádi, že je tady, ale ta rýma – to rádi nejsme… :-(.

babicka11
    Účastník

Dnes jel zeť s rodinkou do Litovle k příbuzným, tak jsem ráda, že dobře dojeli. Takovou dálku….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 145. až 152. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.