Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vám dnes udělalo radost?

• Toto téma obsahuje celkem 454 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 4 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 129. až 136. (celkem z 455)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Zapomněla jsem napsat :-), že mám radost z toho, že jsem uklidila “jakž takž” pokoj v patře. Dřív byl syna, teď je to “odkládací” místnost…co děti nepotřebují, a nechtějí vyhodit, tak to vezou sem. Doufám, že mi strop nespadne na hlavu. (dva kočárky, nové čtyři židle (koupili si jiné), pohovka, kusy nábytku, dětská jídelní sedačka, dětské kolo, pánské kolo, odrážedlo, houpadlo, pytle dětského oblečení, atd., dělají z toho skladiště). Aspoň jsem to tam trochu srovnala…a řekla jim, ať už nic nevozí….

bobalka
    Účastník

Babicko11 můj syn tam pracuje a bydlí. a máte pravdu je mi smutno, je to ale velikej chlap, tak si šel za svým štěstím. Já jsem to vlastně udělala rodičům taky, když jsem se odstěhovala přes 400 km daleko od nich. a to tenkrát nebyly takové vymoženosti jako dneska. Když je mi smutno, tak pokecáme přes messenger, nebo si alespoň písnem. Kdysi jsem psala našim jen dopisy. Mobily nebyli a telefon taky neměl každý.

babicka11
    Účastník

bobalko – to byste se mohla od syna učit angličtinu 🙂 …. svým způsobem obdivuji ty, co se rozhodnout žít v zahraničí. Já bych to neuměla. Když mi moje maminka říkala, že až se vdám, abych bydlela nejdál 20 km, tak jsem to brala spíš v legraci a nakonec to dopadlo tak, že bydlím tam, co jsem se narodila a muž bydlel 20 km daleko. 🙂 To samé jsem ale i já nakonec říkala svým dětem … povedlo se a obě děti bydlí 7 km daleko – ale jiným směrem. Neumím si představit, že by žili v zahraničí, nebo i “jen” 400 km daleko. Pro mě by to bylo velké trápení a obdivuji Vás, že jste tak statečná.

babicka11
    Účastník

Mám radost, holky tu byly do rána, bylo veselo a všechno, co dostaly na talíř, tak snědly.

babicka11
    Účastník

V pátek se tu holky sešly a zůstaly do soboty, měli jsme tu posvícení a k tomu pouť, holky tam byly dopoledne s námi a odpoledne s rodiči, tak jsme všichni provětrali peněženky :-). Byl to moc hezký den, jsem ráda, že nepršelo a holky si to opravdu užily….

babicka11
    Účastník

Dnes jsem ráda, světe div se, že prší. Aspoň nikam nemusím, jsem po včerejšku nějaká vysílená :-).

babicka11
    Účastník

Mám radost z hub, syn byl v lese, přivezl dva koše a další dva měl v autě. Když posbíral ty první dva, tak se vrátil k autu a šel zas – pro sebe. Tak jsem zavařila, zamrazila a suším. Teď už budeme jen rozdávat sousedům. 🙂

veruska
    Účastník

Byla jsem odpoledne s vnučkou, ta mě nabila energií, ale večer se to zase nějak pokazilo.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 129. až 136. (celkem z 455)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.