Toto téma obsahuje celkem 68 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 69)
Grilovaný Hermelín – také děláte?
Hermelín potřeme prolisovaným česnekem, posypeme špetkou pepře, sladkou paprikou, chilli a provensálským kořením. Zabalíme do alobalu a grilujeme asi 15 minut. Výborné je podávat s čerstvým bílým pečivem.
Také už se chystáme, možná to bude už dnes, má být teplo – že bychom zasedli venku?? 🙂
Koupila jsem buřty, zítra si je opečeme na ohni. Dnes to bohužel nevyšlo.
Často si děláme maso s kořením a bylinkami v alobalu. Jen to položíme na kameny kolem ohně a ono se to krásně udělá. už se na to těším.
Dnes bylo hezky, i když ne těch 17°C, co slibovali, ale 11°C. Foukalo jen mírně, sluníčko svítilo, tak jsme ugrilovali 10 špekáčků pro pět lidí – počítám i Terezku, protože tohle “masíčko” si docela oblíbila. Nikolka byla s rodiči opět v ZOO, tak přijedou až zítra.
Grilovaný hermelím děláme také, koření dávám jaké mě napadne a šup s tím do alobalu, jako přílohu grilovaný banán, je to velká pochoutka, ale dost sytá.
Grilování je fajn, ale taky někdy uděláme ohýnek, buřty mi připadají nějak voňavější a co víc, pak hodíme do popelu brambory a nedočkavě čekáme, až budou hotové. 🙂
Na zahradě grilujeme v létě často, u nás výtězí alobaly, to je připravené naložené maso, slanina brambory, cibulka, vše naskládat zabalit a dát přímo na rošt. Je to mňamka.
Autor
Příspěvky
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 1. až 8. (celkem z 69)