Jelení maso s čokoládovou omáčkou

Jelení maso mám rád, ale jak maso správně chuťově upravit?

Základní postup je:

  • podívám se na fotku, jak vypadá jelení maso
  • dám do pěkáče a pomalu peču až do měkka
  • na závěr udělám křupavou kůrčičku
  • vezmu dětem z košíku čokoládu a na vodě rozpustím
  • zahustím a dochutím čokoládovou omáčku
  • naložím si na talíř a vychutnám co jsem si uvařil

Nevím, jestli je to správný postup, ale je rychlý.

Kdo chce vyzkoušet originální recept na jelení maso, může se inspirovat  ZDE .

Nebo můžete vyzkoušet  další recepty na Vařme s láskou, která dostala nový kabát a další funkce pro ty, kdo chtějí víc..

Pokud někdo fotku poznává a chce se přesvědčit, zda nevyhrál v tipovací soutěži, která byla dnes ukončena, informace o ukončené soutěži najde TADY

jelení maso s čokoládovou omáčkou
jelení maso s čokoládovou omáčkou

21 komentářů: „Jelení maso s čokoládovou omáčkou

  • 6.12.2017 (18:19)
    Permalink

    no já tipoval daňčí, mám ho radši, je křehčí a chutnější

    Reagovat
  • 4.12.2017 (21:07)
    Permalink

    tak jelení s čokoládou si nedovedu představit, i když v Německu jsem už měla maso se šveskovou omáčkou… srnčí jsem měla jen guláš nebo medailonky z divočáka 🙂 maso já občas můžu 🙂

    Reagovat
  • 4.12.2017 (13:23)
    Permalink

    S čokoladou, no páni. Zvěřinu mám rada ale tohle musí být opravdu zajimavé.

    Reagovat
  • 3.12.2017 (16:56)
    Permalink

    Jelení a s čokoládou 🙂 ano všechno je možné, alespoň vidíte, co se tu všechno nedozvíme a nenaučíme….

    Reagovat
  • 3.12.2017 (13:08)
    Permalink

    Vypadá to tedy nádherně, recept je také super, tak snad to bude super i chutnat:).

    Reagovat
  • 3.12.2017 (12:58)
    Permalink

    jsem si říkala, že mi je ten obrázek povědomý 😀 čokoláda mě teda nenapadla.. sladká jídla moc nemusím, tak mě ani nenapadají :/

    Reagovat
    • 3.12.2017 (13:00)
      Permalink

      3 body do adventu od Sebíka, asi mamku rozptyloval 😀

      Reagovat
  • 2.12.2017 (16:37)
    Permalink

    Tak čokoláda? To mě vůbec nenapadlo, jelení jsem už dělala, ale spíš jako svíčkovou, na obědě si pochutnali všichni. S čokoládou by mě to nenapadlo ani ve snu. Na obrázku to ovšem vypadá hodně mňamkovně. 😀

    Reagovat
  • 2.12.2017 (14:52)
    Permalink

    Toho jelena jsem uhádl, ale tu čokoládovou omáčku to jsem ještě neslyšel jako recept

    Reagovat
  • 2.12.2017 (14:48)
    Permalink

    Já jedla jelení guláš. Ale s čokoládou? :-o) 🙂

    Reagovat
    • 2.12.2017 (14:52)
      Permalink

      jj, zkuste to brát tak, že jsem upozornil na vyhodnocení soutěže, nový vzhled vařme a jeho nové funkce a ještě přidal recept 😀

      Reagovat
      • 2.12.2017 (14:56)
        Permalink

        Já to pochopila, Radku 🙂 To jenom, že mne napadlo všechno možné, osobně jsem tipovala omáčku perníkovou – ale čokoláda byla moc těžká 🙂

        Reagovat
        • 2.12.2017 (16:07)
          Permalink

          jjo, šípkovou nebo se zelím, to by se Vám všem líbilo a hádalo 😀
          Zapomeňte, bud hůř 😀

          Reagovat
          • 3.12.2017 (11:46)
            Permalink

            A ještě víc by se mi to líbilo místo na obrázku doma na talíři 🙂

  • 2.12.2017 (13:49)
    Permalink

    Jelena mám raději jako podívanou v lese. Ale proti gustu není dišputát.

    Reagovat
  • 2.12.2017 (8:57)
    Permalink

    Čokoládu mám ráda ale jako omáčku bych si ji nejspíš nedala. 🙂

    Reagovat
  • 2.12.2017 (7:28)
    Permalink

    Tak zvěřinu na čokoládě, to jsem teda ještě nejedl, věřím, že to může být dobrý, pokud je to dobře a chutě připravený, pak už jenom ochutnat a čekat co na to řeknou chuťové buňky.

    Reagovat
  • 2.12.2017 (4:44)
    Permalink

    Divina je celkom chutná a tiež zdravá v porovnaní s mäsom zo zvierat chovaných v zajatí, ktoré si kupujeme v obchodoch.

    Reagovat
  • 1.12.2017 (22:13)
    Permalink

    Teda, dobře mi tak :-), čokoláda mě napadla, ale zavrhla jsem to, že je to pěkná blbost. Přitom třeba v mexické kuchyni se čokoláda do omáčky přidává…..

    Reagovat
  • 1.12.2017 (21:44)
    Permalink

    Vyzerá to veľmi dobre a určite to bude aj chutné, len sa tak slinky zbiehajú.

    Reagovat
  • 1.12.2017 (20:36)
    Permalink

    Jelení maso jsem v životě nejedla. Ze zvěřiny jenom zajíce.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *