Jelení maso mám rád, ale jak maso správně chuťově upravit?
Základní postup je:
- podívám se na fotku, jak vypadá jelení maso
- dám do pěkáče a pomalu peču až do měkka
- na závěr udělám křupavou kůrčičku
- vezmu dětem z košíku čokoládu a na vodě rozpustím
- zahustím a dochutím čokoládovou omáčku
- naložím si na talíř a vychutnám co jsem si uvařil
Nevím, jestli je to správný postup, ale je rychlý.
Kdo chce vyzkoušet originální recept na jelení maso, může se inspirovat ZDE .
Nebo můžete vyzkoušet další recepty na Vařme s láskou, která dostala nový kabát a další funkce pro ty, kdo chtějí víc..
Pokud někdo fotku poznává a chce se přesvědčit, zda nevyhrál v tipovací soutěži, která byla dnes ukončena, informace o ukončené soutěži najde TADY
no já tipoval daňčí, mám ho radši, je křehčí a chutnější
tak jelení s čokoládou si nedovedu představit, i když v Německu jsem už měla maso se šveskovou omáčkou… srnčí jsem měla jen guláš nebo medailonky z divočáka 🙂 maso já občas můžu 🙂
S čokoladou, no páni. Zvěřinu mám rada ale tohle musí být opravdu zajimavé.
Jelení a s čokoládou 🙂 ano všechno je možné, alespoň vidíte, co se tu všechno nedozvíme a nenaučíme….
Vypadá to tedy nádherně, recept je také super, tak snad to bude super i chutnat:).
jsem si říkala, že mi je ten obrázek povědomý 😀 čokoláda mě teda nenapadla.. sladká jídla moc nemusím, tak mě ani nenapadají :/
3 body do adventu od Sebíka, asi mamku rozptyloval 😀
Tak čokoláda? To mě vůbec nenapadlo, jelení jsem už dělala, ale spíš jako svíčkovou, na obědě si pochutnali všichni. S čokoládou by mě to nenapadlo ani ve snu. Na obrázku to ovšem vypadá hodně mňamkovně. 😀
Toho jelena jsem uhádl, ale tu čokoládovou omáčku to jsem ještě neslyšel jako recept
Já jedla jelení guláš. Ale s čokoládou? :-o) 🙂
jj, zkuste to brát tak, že jsem upozornil na vyhodnocení soutěže, nový vzhled vařme a jeho nové funkce a ještě přidal recept 😀
Já to pochopila, Radku 🙂 To jenom, že mne napadlo všechno možné, osobně jsem tipovala omáčku perníkovou – ale čokoláda byla moc těžká 🙂
jjo, šípkovou nebo se zelím, to by se Vám všem líbilo a hádalo 😀
Zapomeňte, bud hůř 😀
A ještě víc by se mi to líbilo místo na obrázku doma na talíři 🙂
Jelena mám raději jako podívanou v lese. Ale proti gustu není dišputát.
Čokoládu mám ráda ale jako omáčku bych si ji nejspíš nedala. 🙂
Tak zvěřinu na čokoládě, to jsem teda ještě nejedl, věřím, že to může být dobrý, pokud je to dobře a chutě připravený, pak už jenom ochutnat a čekat co na to řeknou chuťové buňky.
Divina je celkom chutná a tiež zdravá v porovnaní s mäsom zo zvierat chovaných v zajatí, ktoré si kupujeme v obchodoch.
Teda, dobře mi tak :-), čokoláda mě napadla, ale zavrhla jsem to, že je to pěkná blbost. Přitom třeba v mexické kuchyni se čokoláda do omáčky přidává…..
Vyzerá to veľmi dobre a určite to bude aj chutné, len sa tak slinky zbiehajú.
Jelení maso jsem v životě nejedla. Ze zvěřiny jenom zajíce.