Hamham ať dobré jídlo na cesty, ryby nebo pod stan mám

Dovolená s rodinou pod stanem, víkendové rybaření,  vodácké putování a další aktivity se bez jídla neobejdou.

Dnes mě přišla do e-mailu zpráva, jestli mám dost jídla na dovolenou. Nemám. A to se chystám na letní rybářskou dovolenou.

Ve výběru jídla a stravování se  u mě většinou jedná o momentální inspiraci před odjezdem. Cestou  nakoupím a je hotovo.

Existuje i lepší varianta. Připravit se dopředu a odejet na dovolenou již vybaven.

V některých supermarketech můžete nakoupit hotová jídla, vložit do mrazáku nebo cestovní chladící tašky a je uvařeno.

Vyzkoušejte firmu Hamham..

Velký výběr polévek, hlavních jídel a dalších pochoutek. Líbí se mě delší trvanlivost, výběr z několika variant rychlost přípravy.

Podle recenzí se jedná o seriózní firmu.  Informace o způsobu vaření, blog s informacemi mě taky oslovil.

Podívejte se sami. pokud někdo nakoupí, dejte vědět, jak jste byli spokojeni.

Já jdu do chalupářského guláše. V červenci na Cyrila a Metuda jedu na rybářskou výpravu, tak si vezmu guláš sebou. K tomu koupím na místě nějakou zeleninu, špekáčky na oheň a jídla bude dost.

S rybou nepočítám, nebudu dráždit ty živé 😀

19 komentářů: „Hamham ať dobré jídlo na cesty, ryby nebo pod stan mám

  • 11.7.2017 (15:01)
    Permalink

    S malými dětmi pod stanem je dobře a nevadí jestli mají guláš z kotlíku, nebo sáčkovou polévku. My starší generace se necháváme raději hýčkat v hotelu.

    Reagovat
  • 5.7.2017 (22:09)
    Permalink

    nooo, vaření jídla před stanem jsem si užila jako mladá až až…. ted, když už, tak aspoň na dovolené jídlo neřeším a nejraději mám all inclusive 🙂 ale na stránky kouknu, třeba mne budou inspirovat

    Reagovat
    • 8.7.2017 (21:15)
      Permalink

      zkusil jsem guláš na ohni, co batoh dal a supr dobrota 😀

      Reagovat
  • 27.6.2017 (19:27)
    Permalink

    stránky omrknu, pokud to bude za solidní cenu, není co řešit.

    Reagovat
  • 20.6.2017 (12:42)
    Permalink

    Jo jo je to super a hlavně ty zážitky zustanou.

    Reagovat
  • 19.6.2017 (22:30)
    Permalink

    Je zajímavé, co všechno jsme schopni vymyslet. 🙂 Pro vodáky a stanaře určitě super věc. Ti, co vyrazí někam do hotelu to asi moc nevyužijí. Ti se nechají obskakovat, což uvítají hlavně maminky, které si doma plotny užijí nad hlavu.. 🙂 Dobrou chuť, pak dejte vědět, jestli měli dobře uvařeno. 🙂

    Reagovat
  • 19.6.2017 (20:38)
    Permalink

    Já se přidávám k těm,co mají rádi dovolenou a kde nemusí vařit.

    Reagovat
  • 19.6.2017 (20:25)
    Permalink

    Když jsme jezdívali na dovolenou s celou rodinou, brávali jsme nějaké jídlo taky sebou. byla jiná doba, dovolená nás tak přišla levněji. Ale teď už mám radši, když na mne jídlo vždycky někde čeká. A když je to bufetový stůl a já si můžu vybírat, je to ještě lepší 🙂

    Reagovat
  • 18.6.2017 (11:44)
    Permalink

    Tak to já mám ráda dovolenou takovou, kde mi jídlo přinesou pod nos. Za celý rok se doma nachodím kolem sporáku dost. Ať zas někdo chodí kolem mě.

    Reagovat
  • 18.6.2017 (6:06)
    Permalink

    já ty koupené hotovky nemusím,ale kazit si dovolenou vařením se mi nechce takže juknu

    Reagovat
  • 17.6.2017 (23:34)
    Permalink

    To je určo lepší mít to předem připravené nebo alespoň proviant a pak to dělat v kotlíku a nebo být někdo v kempu nebo na hotelu a chodit na drahé jídlo .

    Reagovat
  • 17.6.2017 (21:31)
    Permalink

    Tak jsem to prošla a nabídka je skvělá. Akorát je to trochu dražší, než třeba v Penny. Ale tam zase není žádný výběr. Pořád nabízejí to samé.

    Reagovat
  • 17.6.2017 (21:28)
    Permalink

    My většinou pod stanem konzervy, pytlíkové polévky a občas nějaké rožnění masíčka, ale teď už jen na zahradě. Nejvíc u nás vítězí klobásky a párky. Není nad pořádně upečený a očouzený párek na klacku. Mňám. Na firmu jsem koukla, jídla vypadají lákavě, ale jak jsem zjistila, zaváží jen po Olomouc zbytek Moravy pro ně není v dosahu a do Olomouce je to přeci jen přes 100 km.

    Reagovat
  • 17.6.2017 (20:30)
    Permalink

    “Hotová jídla jsou balena buď ve varném sáčku a miskách. Je to velmi praktické, protože sáčky jsou velmi odolné a dobře skladné a přímo v nich jídla i ohřejete”. – jjo, jsou známé pod názvem mikroteny …, než je dáte do mikrovlnky ohřát, musíte obal nahoře párkrát propíchat, aby to nevybouchlo :-).

    Reagovat
  • 17.6.2017 (16:49)
    Permalink

    My už jezdíme na dovolené jen s jídlem podávané na místě pobytu, takže si většinou žádné jídlo nevozíme, už jsme usoudili dovolenou s min. polopenzí, když už dovolenou, tak bez starostí o jídlo.

    Reagovat
    • 17.6.2017 (16:59)
      Permalink

      To já taky, ale naposledy u řeky mě nikdo neuvařil 😀 jak bylo v Řecku? nějaké fotky, recenze…?

      Reagovat
  • 17.6.2017 (12:48)
    Permalink

    Tohle všechno už mám za sebou, jídlo sebou – i navařené v hrncích, vaření v chatičkách, kde nebyla voda a muselo se pro ni chodit ven, vaření pod stanem – voda dost daleko …., dnes už mám ráda klid a pokud někam jedeme, tak si na jídlo dojdeme. Vařím celý rok, tak si od toho taky ráda odpočinu. Už nejde ani o ty “buřty”- ty si uděláme na grilu nebo na ohni, kdy chceme …:-).

    Reagovat
  • 17.6.2017 (11:19)
    Permalink

    Jo stanování a nebo tábory, to mi zase připomíná mládí. A takové dobré jídlo k tomu, to nemá chybu.

    Reagovat
  • 17.6.2017 (9:01)
    Permalink

    Jé, to mi připomnělo mládí – prvních 14 dní jsme jezdili s dalšími rodinami stanovat asi 10 km od bydliště. Polévky z pytlíku v kotlíku, brambory v alobalu v ohništi, špekáčky nad ohníčkem, …… Ještě teď se mi sbíhají sliny v puse – bylo to moc fajn. 🙂
    Ale na tu firmu kouknu.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *