Moc jsem tomu nevěřila, nakonec jsem si test udělala… jsem:
ESFJ – pečovatel
Stručný popis: miluje lidi a společnost, pořádkumilovný, altruistický (moderní označení pro postoje a jednání, která sledují prospěch druhého člověka), nezájem o teorie, nemá problém přizpůsobit se většině, vyhýbá se kontroverzi, podporuje a pečuje.
Nejvýraznější vlastnost: harmonizace
Výňatek:
Hlavním zájmem ESFJ je vytvořit harmonickou společnost, kde se všichni budou cítit příjemně. Jsou pořádkumilovní a vždy připravení pomoct. Mají v oblibě dobré jídlo a pohodlí domova. Jako ideální kariéra se pro ně hodí místa, kde přicházejí do styku s lidmi a mohou tak využít svojí schopnost domluvit se skoro s každým. Velmi kvalitní práci ale umí odvést i jako starostliví ochránci domácnosti. Kariéra pro ně není nikdy na prvním místě.
Řekla bych, že taková jsem i podle svého horoskopu, který také sedí, např.:
Díky své empatii se vždy snaží pomáhat slabším, ale přesto je potěší, když se jim povede získat si respekt za svůj vlastní názor. Mají velmi vyvinutý cit pro mezilidské vztahy. V životě si zakládají na rodině, domovu a tradicích. Má mateřské sklony a o lidi, které má ráda, pečuje s velkou obětavostí. Je chápavá a empatická. Bývá vynikající matkou. Někdy může mít potíže s nedostatkem sebedůvěry. – tak to je také pravda … Tak věřit? Nevěřit? něco na tom bude …. 🙂
.