Označeno štítky: 

• Toto téma obsahuje celkem 133 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Rojak a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 49. až 56. (celkem z 134)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Clavin- třeba celou noc 🙂 – už je to tak “omletý”, až to není hezký….

Imodium plus – děs

matylda
    Účastník

tak já nemůžu konkurovat, na reklamy nekoukám. Ale co úplně nesnáším, tak to je Alza, zelený mimozemšťan. Toho znám, i když nekoukám, protože tak vřeští, že mne hlava bolí ještě než to stačím přepnout. Působí na mne antireklamně, prostě i kdyby Alza něco dávala zadarmo, já nechci. Měla bych strach, že mám to zelené strašidlo pod postelí. Nebo na mne skočí ze skříně 🙂

bobalka
    Účastník

Matyldo 😀 😀 :D, třeba by z toho vznikla krásná pohádka, Jak Alzík vyskočil ze skříně a……….
    Pravda je, že je neskutečně uvřeštěnej. 😀

babicka11
    Účastník

Tento žabí zmetek je nejuřvanější reklamou v TV !
    I tak mi ale ta zelená příšera pořád leze krkem kdykoliv ji vidím. Ať se sbalí i s uřvaným černochem s Old Spice a ženskou, co nerozumí své vagíně a místo, aby šla k doktorovi, tak použije nějaký sajrajt, a jdou společně dál než k šípku…!
    (Převzato z netu).

matylda
    Účastník

Bobalko, na toto téma pohádku napsat nemůžu. Já bych se pak v noci bála 🙂

bobalka
    Účastník

babicko superní koment, řechtám se a nejde přestat. 😀 😀 😀
    ještě bych k tomu přidala tu přiblblou ženskou, co by si dala čokoládu a je to komplet.

babicka11
    Účastník

bobalko-pokud se chcete opravdu zasmát, koukněte zde na pštrosí polštář, já nebyla k zastavení 🙂 :-), tohle na někom vidět, tak mě klepne…. :-), hlavně to, jak je to dobrý v práci, hahaha, když si chcete odpočinout, hihihihihi (nebo to kupte jako dárek, každý bude potěšen, hahahaha)

https://www.bestdarky.cz/pstrosi-polstar-p-7744.html

matylda
    Účastník

Babičko, já koukla – a …. 🙂 Co lidi nevymyslí za blbosti, jen aby prodali 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 49. až 56. (celkem z 134)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.