• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 132)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dneska budou květákové placičky s bramborem a okurkový salát

babicka11
    Účastník

My byli dopoledne nakupovat, tak jen rychlovka – br kaše, volské oko, opečený lančmít, rajčatový salát

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak dneska to bude hlávkové zelí, pečené maso , brambor a zítra chlupaté knedlíky s anglickou.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dneska jsme měli rybí filé s bramborem a rajčatový salát
    a protože syn má denní dvanáctku zítra a manžel v neděli tak teď vařím svíčkovou s knedlíkem a hovězí na houbách s rýží….a víkend nevařím..:))

babicka11
    Účastník

Já taky dělám radši více jídel najednou, když se motám v kuchyni…. dneska jsem pekla pikantní kuře na Moravance s hořčicí, brambory a okurkový salát

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Já si teď naložila maso na odpolední grilování, to budeme mít kuřecí steaky, a na zítra plátky vepřové kýty k tomu hranolky s oblohou. Jedeme odpoledne ke švagrové kde oslavíme konec práznin, takže grilovačka a večer opékání párků.

babicka11
    Účastník

Dneska to mám jednoduché, muž si vzpomněl na mládí a po 50 letech by si prý dal krupicovou kaši …. a to sladká jídla moc nemusí …tak ušetřím čas a budu žehlit 🙂

babicka11
    Účastník

Budeme mít špagety – muž s boloňskou omáčkou, já se sýrem a česnekem 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 65. až 72. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.