• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 132)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dneska to mám jednoduché-chlapi jsou v práci, těm jsem navařila včera
    ale zůstala tady vnučka a ta si poručila palačinky-tak ona to bude mít nasladko a já si je dám s tím špenátem

babicka11
    Účastník

Dnes nevařím, máme ještě toho vrabce, tak se to musí dojíst :-), na zítra asi plněné papriky, nebo smažený květák …

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak dneska jsem zoufale přemýšlela, co uvařit, pročetla jsem si to a babičko11 moc děkuji!! Strašně dlouho jsme neměli brambory,dušenou mrkev a vepřové….:))

babicka11
    Účastník

Dnes byl plněný paprikový lusk 🙂 s knedlíkem, muž měl dvě docela velké papriky a ještě si jednu přidal … může si dopřát, na váhu koukat nemusí .. 🙂

matylda
    Účastník

babička – Já na váhu koukám každý den. Potvora, je na mne zlá 🙂 Dnes nevařím, hodím na pánev kousek anglické, vajíčko a pak půjdu čistit houby. K večeři si udělám smaženici a okurkový salát. Ať se váha třeba utrhne 🙂

babicka11
    Účastník

Mě se váha taky nějak zasekla, můra jedna …. 🙂 – asi je rozbitá, haha

veruska
    Účastník

Dnes jsem vařila kynuté knedlíky s ostružinami /ze zahrádky/ a s opraženou strouhankou. To mi moc chutná.

matylda
    Účastník

Mně se právě nezasekla. Jen nějak bobtná, či co.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 57. až 64. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.