• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 25. až 32. (celkem z 132)
  • Autor
    Příspěvky
  • #7561
    radek
    Správce

    smažený syr, karbenátky, bramborová kaše a okurkový salát se zakysanou smetanou. Dnes hned tak neusnu 😀

    • Odpověď byla upravena před 8 roky a 3 měsíci uživatelem radek.
    #7563
    matylda
    Účastník

    Já si dnes udělám přírodní vepřový řízek, brambory a dušené fazolky, vše ze zahrádky 🙂 Posypat sekanou kadeřavou petrželkou, nakrájet pár rajčátek /ty ze zahrady jsou tak …. prostě mňam). Kdo má taky chuť?

    #7565
    babicka11
    Účastník

    matylda – klidně bych si dala 🙂
    u nás dneska byl parní hrnec, plné 3 patra – kuřecí maso včera naložené, brambory, zelenina – květák, brokolice, celer, mrkev, paprika, hodně cibule a česneku …. bez tuku a jak všem chutnalo

    #7567
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

    Matylda – i já bych si dala….
    my byli dneska všichni v práci, takže jsem uvařila k večeři bramborový guláš a u toho balím…týden volna a bez vaření…:)) Doufám,že až se vrátíme, bude tu spousta receptů…takový bezva nápad a ono to vázne…

    #7568
    bobalka
    Účastník

    Noky se zelím a pečené maso.

    #7569
    babicka11
    Účastník

    Zítra budou vepřové plátky na hořčici a pepři, smetanová omáčka + knedlík

    #7570
    matylda
    Účastník

    babičko, o parním hrnci jsem moc slyšela, ale vlastně neznám nikoho,kdo by ho používal. Jak dlouho v něm vaříš? Můžeš napsat něco bližšího? Vaří v něm ještě někdo ze zdejších diskutujících? Prosím, podělte se o zkušenosti 🙂

    #7571
    babicka11
    Účastník

    matylda – parní hrnec mám asi rok, vařím v něm skoro každý týden, jsem s ním moc spokojena. Má tři patra, do spodního se dává maso, do prostředního dávám brambory, a nahoru zeleninu, třeba i mraženou. Ještě je u toho miska na rýži. Dospodu se nalije voda na “max”, pustím časovač nejčastěji na 40-50min. a nevšímám si toho do té doby, než mě to cinknutím upozorní, že je to hotové. Brambory i zelenina má lepší chuť, vitamíny zůstávají v potravinách a třeba brokolice zůstane krásně zelená. Jde v tom dělat i vepřové maso, ovšem je třeba dát časovač na delší dobu. Ryby jsou z toho také dobré. Je fajn, že si všechno napřed nakrájím na menší kousky, nandám do hrnce a o nic se nestarám, žádné nádobí, jen pak umýt hrnec. Navíc je to opravdu zdravé. Co vím, tak hrnec si koupila i moje dcera a kamarádka.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 25. až 32. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.