• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 132)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

anddy – díky za pochvalu, já dělám taky rychlovky v tom horku …třeba čočku s uzeninou a vejcem … píše se, že se musí namáčet přes noc, ale já to nedělám a do půl hodiny je uvařená ….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

babička11, děkuji za typ zítra to vyzkouším, ale jak se dívám recept sklízí pochvalu tak to bude určitě moc dobré, pak dám vědět jak se to u nás chytlo

Anonymní uživatel
    Neaktivní

babička11-já čočku taky nenamáčím a taky ji mám rychle-a to kupuji normální-ne tu předvařenou.. jinak mě nezabili, skousli 2x za sebou oběd bez masa, tak za odměnu jim vařím guláš..začala jsem hned ráno než bude vedro, tak za chvíli mám uvařeno-akorát to nebude oběd, ale večeře

radek
    Správce

strjný případ -:)
    mě by jen zajímalo, kdy se tak pěkně rozepíšete na novém diskuzním foru -:) za body

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Už tam šupu si také popovídat.

veruska
    Účastník

Včera jsem od rybáře koupila čerstvého kapra, tak dnes bude k obědu.Už se těším, protože jsem kapříka už dlouho neměla.

babicka11
    Účastník

jé, já chci takýý…. musím se po něm někde podívat, z obchodu ty mražený půlky – to tedy nee

babicka11
    Účastník

Zítra chystám hrachovou kaši asi s párkem, uzené došlo … 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.