• Toto téma obsahuje celkem 131 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 97. až 104. (celkem z 132)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Dnes byla krůtí roláda a bude i zítra … 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dneska u nás bramborový guláš.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Mám chuť na svíčkovou tak ta bude dneska, a ještě musím něco vymyslet na zítra mám plno vyřizování tak ať mám od vaření klid, ale co pořád vymýšlet poraďte.

babicka11
    Účastník

Dnes máme pečenou kachnu, br. knedlík, špenát … tak bude i zítra, potom chci udělat francouzské brambory a párek s fazolí a brambor, nebo z párků udělat frankfurtskou polévku ….

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak jsem se rozhodla, že bude smažený patizon a hranolky s oblohou. Máte někdo nějaký tip co se dá udělat z patizonu kromě smažení? Díky za info.

babicka11
    Účastník

blaju – zapečený patizon se sýrem
    Vymažu pekáček, dám na plátky volně položené vařené brambory, na to vrstvu patizonu, plátky Hermelínu, přidám drobně nakrájenou červenou papriku, trochu pórku, trochu cibulky a zaliji vejci. Každá vrstva by se měla osolit, opepřit, patizon nejlépe grilovacím kořením. Zapečeme v troubě.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Dneska bylo rizoto
    …a vypadá moc dobře ten zapečený patizon – tak zítra…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Včera byl ten patizon(babička11-moc dobré.díky za recept), dneska v tom horku se mi moc vařit nechce-tak jen rychlý květákový mozeček a brambory a zítra už asi vařit nemusím-asi mě ti moji masožraví chlapi zabijou…:))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 97. až 104. (celkem z 132)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.