Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Jak bojujete proti chřipce?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 9. až 15. (celkem z 15)
  • Autor
    veruska
    Účastník

U nás máme nemocnou snachu Lucku a malá Lucinka chrchlá. Dostává medicínku s jitrocelem.

lgku990
    Účastník

Já piji hodně čajíčky, cibuli jim i samotnou, syrovou, dělám si i samotný med s citronem, anebo si dávám i samotný citron,ten mám nejraději.

babicka11
    Účastník

Proti všem nemocem je velmi dobrý sirup z černého bezu. Ať už sirup samotný, nebo do něho přidaný alkohol a každé ráno si dát panáka. 🙂 Z černého bezu je výborná šťáva do vody a také marmeláda – takové želé ze šťávy. Až začne kvést, musí se dát pozor, až budou bobulky a jít na ně.

lgku990
    Účastník

Já jsem už dlouho neměl chřipku, ale když jí mám, tak hlavně čajíčky s citrónem, medem a taky zázvor, ten pomáhá.

Rojak
    Účastník

Proti chřipce se snažím předcházet posilováním imunity česnekovým sirupem, který se skládá z česneku, medu a jablečného octu. Domácí česnekový sirup je skvělým způsobem, jak zabránit chřipce a udržet si optimální zdraví.

babicka11
    Účastník

Jsem pěkně nastydlá, rýma, kašel …. udělala jsem si česnečku, kapky na kašel moc nezabírají. Ještě že nemám horečku …

babicka11
    Účastník

Ještě jsem zapomněla napsat, že si muž na rýmu dává grog, tak to asi taky zkusím :-)….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 7 příspěvků - 9. až 15. (celkem z 15)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.