Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vás dneska bolí?

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 395)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Mně to načítá pořád stejně, mám asi půl roku novou rychlou “kartu”, tak to trvá pár vteřin.

babicka11
    Účastník

Ráno to bylo v pohodě, potom Lidl, oběd, dort, br. salát, dva kapry očistit … a ještě jsou tu obě holky. Dělala jsem všechno radši dnes, holky tu budou i zítra, tak se jim chci věnovat víc. Ale pomáhaly obě dvě. Unavená nejsem, ale bolí mě dost nohy…. jo, a máme už i ozdobený stromeček, to zas děda s holkami …

babicka11
    Účastník

Docela to jde, i když ráno, kdybyste mě viděli, tak byste po mně nic nechtěli :-). Než se rozejdu, tak je na mě pohled “pro bohy” :-(.

babicka11
    Účastník

Jsem vzhůru už od čtyř hodin, co jsem chytla křeč do nohy …. už je to OK, ale spát se mi už nechce ….

babicka11
    Účastník

Skoro jsem nevstala z postele, bolí mě koleno, pravé zápěstí a levé rameno. Už jsem fakt do šrotu :-(.

babicka11
    Účastník

Asi na mě něco leze, bolí mě v krku a taky hlava…. a včera mi byla pořád zima, i když tu máme teplo :-(.

babicka11
    Účastník

Dnes mě bolí samotné polknutí … :-(…

babicka11
    Účastník

Nemůžu spát, do 3 hodin jsem koukala do tmy…. no, to budu přes den vypadat! …jinak mě bolí v krku pořád a mám už i kašel :-(.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 105. až 112. (celkem z 395)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.