Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vás dneska bolí?

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 97. až 104. (celkem z 395)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Já to zvládla s dcerou všechno sama, včetně pečení, zdobení, a vygruntování celé kuchyně. Pak se večer natáhla, že si odpočinu – ale usnula jsem :-(. Snad jen jednou jsem koukla sem a pak už ne, to se mi ještě nestalo :-(.

veruska
    Účastník

Zase mě pálí v krku, já se toho snad nezbavím.

babicka11
    Účastník

Já jsem celkem v pohodě, muž má kašel, Terezka má rýmu, Nikolka marodí – kašle už druhý týden …

babicka11
    Účastník

Zatím mě nebolí nic, ale večer možná ano, ještě se chystám něco uklidit, ale přehánět to nebudu :-). Ono se vždycky ještě něco najde, co potřebuje vylepšit….

veruska
    Účastník

Bolí mě záda. No, zase tu byla vnučka a já s ní blbnu a pak takhle dopadnu. Lucinka dělala zase pavouka. To si sednu a ona mi vyleze na ramena. Ne jednou, ale několikrát. To je totiž moc čilý pavouček.
    Když jdeme na druhý dvorek, kde jsou slepice, tak ji musím vzít do náruče, protože si nechce šlápnout do hovínka. Fajnovka jedna.
    No a pak se ani nedivím, že mě ta záda tak berou.

babicka11
    Účastník

To znám :-). Terezku nosit nemohu, ale když sedím, vleze mi na záda, a dělá klíště :-). Jinak je to taky “dámička”, jak Vy říkáte fajnovka. Když má jen malinko ušpiněný prstík, hned říká, že je špinavá a jde se umýt. Teď už sama, dřív jsem musela jít s ní. Hned :-).

babicka11
    Účastník

Dnes mi je dobře, v mezích svých možností. Všechno mám hotové, tak bude klid.

lgku990
    Účastník

Mě už delší dobu bolí dlouhé načítání na různé odkazy včetně přihlášení a nebývalo to, jak jste na tom Vy?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 97. až 104. (celkem z 395)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.