Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co vás dneska bolí?

• Toto téma obsahuje celkem 394 odpovědí. Do diskuze (8 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel babicka11 a poslední změna proběhla před 5 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 81. až 88. (celkem z 395)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Dnes jsem jela nakupovat do dvou obchodů, jsem utahaná jako kotě, bolí mě celý člověk …, mám toho dost, šetřím nohy, tak jezdím tak za 10 dní a to mám potom plné auto :-). Zajet do vrat mi ještě jde, ale do garáže si netroufám, je to milimetry. Ale kdyby nebylo zbytí, asi bych si troufla :-). Člověk se nemá podceňovat (ale ani přeceňovat).

babicka11
    Účastník

Ze včerejška jsem se už vzpamatovala 🙂 a je mi líp.

babicka11
    Účastník

A je to tu zas, bolí mě děsně nohy, po včerejšku, kdy jsem byla na nohou celý den, tak dnes se pomalu ani nehnu.

veruska
    Účastník

Od rána mě bolí záda a spala bych jak kotě. Ale copak si můžu jít zdřímnout, když přijede Lucinka a bude tady až do zítřejšího večera? Doufám, že brzy večer usne. Ale ona když tu je, tak vždycky nějak oživne a vymýšlí srandičky, jenom aby nemusela jít do postele.

babicka11
    Účastník

Bolí mě za krkem, asi jsem měla špatně pod hlavou, tak snad to přejde….

bobalka
    Účastník

Mě dneska všechno, hlavně malé klouby na rukou a na nohách, došly mi totiž tabletky od bolesti, tak zítra musím letět pro další, nebo ten Vánoční úklid neudělám.

babicka11
    Účastník

Mám artrózu i na některých prstech na rukou, ale nebolí to, spíš někdy svědí. No, hlavně, že ještě mohu psát na počítači …. :-).

babicka11
    Účastník

Dnes mi je relativně dobře, tak jdu něco dělat, dokud to jde :-).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 81. až 88. (celkem z 395)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.