Hlavní stránka Fóra Diskusní fórum Co bude dnes k obědu?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 129. až 136. (celkem z 1,205)
  • Autor
    babicka11
    Účastník

Dnes nevařím, je tu ještě segedin a já si udělám rajčatový salát pro “spravení chuti” – jsem nějaká přejedená a nemám vůbec hlad.

bobalka
    Účastník

U nás bylo kuře na bramborech.

babicka11
    Účastník

Zítra bude jenom filé s bramborem a odpoledne opět grilovačka :-).

bobalka
    Účastník

Já vařila kuře na paprice s těstovinami. Byl toho 4 l hrnec, ale protože tu byly všechna vnoučata a moc jim chutnalo, zmizel úplně celý. Taky jsem pekla meruňkový koláč a zavařovala kompoty a marmeládu.Mám toho dneska dost. 😀

babicka11
    Účastník

bobalka- kde jsou ty doby, kdy jsem zavařovala všechno, co bylo po ruce, meruňky, broskve, třešně, švestky, jahody, okurky, papriky, kečupy, kompoty, marmelády, želé… přes 700 sklenic každý rok… dnes je všeho málo a stačíme to sníst…. a i kdyby, dnes už jsem starší, pomalejší …

Rojak
    Účastník

gulášek s knedlíkem, nebo jenom s chlebem.

babicka11
    Účastník

My jsme měli kuřecí roládu, br. knedlík a zelí.

bobalka
    Účastník

U nás byla koprovka s bramborem a vejcem. Ještě, že máme ty vajíčka domácí. Slepičky nesou o stošest, tak třeba zpracovávat.

Já babicko11, zavařuju pořád, i když jsem pomalejší, jen mi to všechno déle trvá, Meruňky jsme taky koupily, na zahradě nám nejdou, je tam kyselá půda, ale jabloní tam je dobře přes 30, tak snad na podzim mě čeká další kolo. Třešně letos zmrzly, tak nemám ani jednu skleničku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 129. až 136. (celkem z 1,205)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.